Πανελλαδικές 2024: Φινάλε για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

FILE PHOTO: Μαθητές και μαθήτριες προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής κατά την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ,στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Τα τελευταία μαθήματα Προσανατολισμού δίνουν σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σήμερα θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Σημειώνεται ότι, παρά το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα, τα γυμνάσια και τα λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά, έτσι ώστε να συνεχιστεί ομαλά η διεξαγωγή των Πανελληνίων 2024 καθώς και των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κορυφώνεται από σήμερα ο καύσωνας: Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές, έκτακτα μέτρα και έντονες συστάσεις για τηλεργασία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: