Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ: «Σκούπα» και πρωτάθλημα ή… θρίλερ; Οι πράσινοι ψάχνουν τρόπο να μείνουν ζωντανοί στους τελικούς [video]

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος (Κ) σουτάρει κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα του τελικού των Πλέι οφ της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Σ.Ε.Φ., την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Πράξη τρίτη στο έργο των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:15, EΡΤ 3), στον τρίτο τελικό. Οι Πειραιώτες με νίκη κατακτούν το 3ο σερί πρωτάθλημα τους, ενώ οι πράσινοι μειώνουν τη σειρά σε 2-1 και δίνουν νέο ενδιαφέρον.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει (όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό) τον Μουσταφά Φαλ.

Ένταση στο Game 2 και… τρίτο ημίχρονο

To Game 2 δεν ήταν ήρεμο. Η ένταση στο παρκέ, στα τελευταία λεπτά του Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League, έφερε την αποβολή του Εργκίν Αταμάν.




Μία λεκτική αντιπαράθεση του Αϊζάια Κάνααν με τον Κώστα Σλούκα, έφερε την παρέμβαση του Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής είχε έντονο διάλογο και με τους διαιτητές. Ο πάγκος του Παναθηναϊκού χρεώθηκε μία τεχνική ποινή, ο Αταμάν δέχτηκε άλλες δύο και είδε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος του ματς ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και κατέκρινε τη συμπεριφορά των παικτών των «ερυθρόλευκων».

Στον αντίποδα ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν θέλω να δυναμιτίσω κανένα κλίμα, δε νομίζω ότι μίλησε κανείς από τους παίκτες μου στον κύριο Αταμάν».




Μάλιστα το πράγμα δεν έμεινε εκεί, αφού η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων με ανάρτηση του, ανέφερε πως σκέφτεται αποχή από την Εθνική για τους παίκτες της ομάδας του, ενώ έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ»

Πηγή: gazzetta.gr

Η απονομή του τρίτου χρυσού ευρωπαϊκού μεταλλίου στον ανυπέρβλητο Μίλτο Τεντόγλου και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου για τον Έλληνα υπεραθλητή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: