Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο του δήμου Κύμης- Αλιβερίου, στην Εύβοια: Χωρίς ενεργές εστίες ανακοίνωσε η Πυροσβεστική

File Photo: Πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair CL 415 κατά την διάρκεια ρίψης. Photo via @pyrosvestiki




Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα αργά το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αλμυροπόταμος του δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16.15 σε ρεματιά, γεγονός που δυσκόλευε το έργο των δυνάμεων, καθώς υπάρχει μόνο ένας δρόμος πρόσβασης και καίει χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συνολικά για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα ενώ από αέρος κινητοποιήθηκαν 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Νωρίτερα, εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της περιοχής καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μεγάλη επιχείρηση στη Σύμη για τον εντοπισμό του διάσημου Βρετανού παρουσιαστή του BBC: Αγνοείται από χθες το μεσημέρι * Ψάχνουν με drones και σκύλους σε βραχώδη περιοχή [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: