Ωπς! Τί γίνεται στις Βρυξέλλες; Γλυκοκοιτάζει η Μελόνι τον Μητσοτάκη κι αυτός παίζει με το κινητό; Δυο φωτογραφίες, η γλώσσα του σώματος και τα δύσκολα της Συνόδου Κορυφής

epa11441386 Italian Prime Minister Giorgia Meloni (L) and Greece’s Prime Minister Kyriakos Mitsotakis (R), take part at signature ceremony of security agreement with the EU, during European Council in Brussels, Belgium, 27 June 2024. EPA/OLIVIER HOSLET / POOL




Εννοείται πως πρόκειται για απολύτως αυθαίρετους συλλογισμούς καθώς το μάτι μας έπεσε στις φωτογραφίες των διεθνών πρακτορείων από την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η Σύνοδος επιθυμεί να αποφασίσει τελικώς για τα ύπατα αξιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κοιτάζοντας λοιπόν τις φωτογραφίες, ήταν προφανές ότι αυτές που δείχνουν την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι δίπλα στον δικό μας πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκης, ήταν από τις πλέον ενδιαφέρουσες…

Κι αυτό όχι μόνον διότι η Μελόνι δείχνει να “ζαχαρώνει” δίπλα στον Μητσοτάκη, αλλά και γιατί η σημερινή σύνοδος έχει κεντρικό πρόσωπο την πρωθυπουργό της Ιταλίας και μέγιστο καθήκον τον εξευμενισμό της καθώς είναι θυμωμένη που αγνοήθηκε η ίδια και η χώρα της από τις αρχικές συνομιλίες για το μοίρασμα των αξιωμάτων.

Η Μελόνι, λοιπόν, είναι θυμωμένη και οι έξι ηγέτες που αποφάσισαν και εισηγήθηκαν τα πόστα για την νέα δομή της ΕΕ [ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης]  επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία εξευμενισμού και γητέματος της Ιταλίδας πρωθυπουργού.

Όμως, οι φωτογραφίες δεν μας δείχνουν αυτό. Παρότι οι πάντες με δηλώσεις τους καλόπιαναν την κυρία Τζόρτζια Μελόνι.

Τί βλέπουμε λοιπόν στις φωτο με τον κ.Μητσοτάκη;

Η κ.Μελόνι γλυκοκοιτάζει προς την πλευρά Μητσοτάκη κι εκείνος δείχνει να την αγνοεί “παίζοντας” με το κινητό του… Αν είναι δυνατόν!

Στο επόμενο ενσταντανέ που μας προσφέρει ο φωτογραφικός φακός βλέπουμε πλέον τον κ. Μητσοτάκη να έχει βγάλει το σακάκι [ζέστη και στις Βρυξέλλες], να έχει ύφος “άσε μας κοπέλα μου, σιγά μη σου μιλήσω” και την κυρία Μελόνι να’ χει γυρίσει θλιμμένο πρόσωπο και ελαφρώς τον κορμό της προς την άλλη πλευρά, με ύφος “τί το παίζει τώρα; γιατί δεν μου μιλάει;”….

Κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς συνέβη. Υποθέσεις κάνουμε…. βάσει αποκλειστικά των φωτογραφικών ενσταντανέ….

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: