OPAP Store App: Η καινοτόμος εφαρμογή που άλλαξε την εμπειρία των καταστημάτων ΟΠΑΠ – 2 χρόνια λειτουργίας και περισσότεροι από 1 εκατ. εγγεγραμμένοι χρήστες

Πηγή εικόνας ΟΠΑΠ




Η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας, γιορτάζοντας περισσότερους από 1 εκατ. χρήστες και περισσότερα από 16 εκατ. κατατεθειμένα δελτία.

Η εφαρμογή που σχεδιάστηκε με όραμα την ψηφιακή εμπειρία των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, θέτει νέους, υψηλότερους στόχους. Εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, το OPAP Store App εξελίσσει τα παιχνίδια, ανεβάζοντας επίπεδο το «ταξίδι» του πελάτη μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

«Το OPAP Store App έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Σε αυτά τα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές από τις προσδοκίες όλων μας. Η εφαρμογή έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε αρκετούς από τους πελάτες μας, καθώς μέσω αυτής μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, χωρίς να σηκωθούν καν από την καρέκλα τους. Άλλωστε τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

Περισσότερα από 16 εκατ. κατατεθειμένα δελτία μέσω του OPAP Store App, μεταξύ 1 εκατ. εγγεγραμμένων χρηστών. Η εφαρμογή κατάφερε να προσφέρει στους παίκτες μια νέα διάσταση στο παιχνίδι τους και μέσα από πολύ απλές διαδικασίες, να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στο κινητό τους εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ», αναφέρει ο Θοδωρής Βάιος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

«Μέσω του OPAP Store App διατίθεται στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ και η δυνατότητα κατάθεσης δελτίων στο δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι Eurojackpot», υπογραμμίζει.

Η εφαρμογή που σου λύνει τα χέρια

Μέσα από το OPAP Store App, οι παίκτες παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης, εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον Στράτο Νικολαΐδη, υπεύθυνο σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω, «το OPAP Store App προσφέρει άμεση καταβολή κερδών. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να δουν στατιστικά αγώνων, live ενημερώσεις στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς και να δέχονται ειδοποιήσεις για τα σκορ των αγώνων σε πραγματικό χρόνο. Στο Πάμε Στοίχημα προσφέρεται η δυνατότητα για άμεσο cash out, καθώς και live streaming σε κορυφαίους αγώνες μέσω της εφαρμογής».

OPAP Store App και ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις 

Η διαδικασία τόσο για να παίξει κανείς μέσω της εφαρμογής OPAP Store App όσο και για την εγγραφή είναι πολύ απλή, αρκεί να βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ο κ. Νικολαΐδης, συμπληρώνει: «Οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι, μέσα σε λίγα λεπτά. Προμηθεύονται ένα voucher με το ποσό που επιθυμούν από τον πάγκο εξυπηρέτησης και στη συνέχεια το σκανάρουν μέσω της εφαρμογής. Παράλληλα, μπορούν να σκανάρουν τα δελτία και τους λαχνούς τους για να δουν αν έχουν κερδίσει, συμμετέχοντας και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: