Ομάδα από άλλο πλανήτη και οικονομικά η Ρεάλ: Με την απόκτηση του Μπαπέ η αξία της 11αδας της «Βασίλισσας» αγγίζει το €1 δισ! * Αναλυτικά η αποτίμηση κάθε παίκτη

FILE PHOTO: Real Madrid captain Nacho lifts the trophy as the team celebrate winning the UEFA Champions League final match of Borussia Dortmund against Real Madrid, in London, Britain, 01 June 2024. EPA/NEIL HALL




Η απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ εκτόξευσε την αξία της 11αδας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης πολύ κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Η αξία του Γάλλου διεθνή επιθετικού είναι, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, στα 180 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ενδεκάδα των Μαδριλέων αυτή τη στιγμή αποτιμάται στα 987 εκατομμύρια ευρώ!

  • Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι μακράν η ακριβότερη ελεύθερη μεταγραφή όλων.

Συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου σταρ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει πέντε παίκτες στην ομάδα της, οι οποίοι θα σπάσουν το όριο των 100 εκατομμυρίων ευρώ από άποψη χρηματιστηριακής αξίας, με τρεις από τους πέντε ακριβότερους ποδοσφαιριστές να είναι Μαδριλένοι.

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2017 στην Μπαρτσελόνα με την τριάδα Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες και στη Real το 2016 με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάμες Ροντρίγες και Γκάρεθ Μπέιλ.

Η 11αδα τη Ρεάλ Μαδρίτης αξίας 987 εκατ. ευρώ:

Κουρτουά (30 εκατομμύρια ευρώ)-

Καρβαχάλ (12 εκ.ευρώ),

Μιλιτάο (70 εκατ. ευρώ),

Ρούντιγκερ (25 εκατ. ευρώ),

Ντέιβις (50 εκατ. ευρώ)-

Τσουαμενί (90 εκατ. ευρώ)-

Βαλβέρδε (100 εκατ. ευρώ),

Μπέλιγχαμ (180 εκατ. ευρώ)-

Ροντρίγκο (100 εκατ. ευρώ),

Μπαπέ (180 εκατ. ευρώ),

Βινίσιους (150 εκατ. ευρώ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Μετά από 7 χρόνια… φαγούρας ο Μπαπέ θα υπηρετήσει το πεπρωμένο του: Θα γίνει κορυφαίος… υπήκοος της βασίλισσας Ρεάλ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: