Ολοκληρώθηκε η νεκροψία του παρουσιαστή του BBC που έχασε την ζωή του στη Σύμη, αποκλείστηκαν οι κακώσεις: Το γράφημα της Daily Mail με τη «διαδρομή θανάτου»

Η τελευταία καταγεγραμμένη εικόνα του Μάκλ Μόσλεϊ. Screenshot via YouTube@Sky news/




Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley), ο οποίος την Κυριακή, εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Σύμης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, επειδή η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταφθάνουν στη Σύμη από την Βρετανία και άλλα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC. Λίγα λουλούδια αναμένεται να καταθέσει σήμερα η οικογένεια του άτυχου γιατρού στο σημείο που εντοπίστηκε.

Η διαδρομή του γιατρού

Σημερα η Daily Mail παρουσίασε ένα γράφημα τη «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στις 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί. Έκτοτε να ίχνη του χάθηκαν. Έπειτα από μία 5ήμερη δραματική αναζήτηση με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ο Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή, και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, περίπου δύο ώρες αφότου αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το γράφημα της Daily Mail με τη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο 67χρονος παρουσιαστής [πηγή: Daily Mail]
Ο Βρετανός «γκουρού» της υγείας και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έφερε μαζί του ένα μικρό μπουκάλι νερό και μία ομπρέλα και παρά την ακραία ζέστη, σύμφωνα με τη DailyMail, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια απότομη πλαγιά από το Πεδί μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την Αγία Μαρίνα.

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Μάικλ Μόσλεϊ, φεύγοντας από το Πέδι, να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail

Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ο αγνοούμενος παρουσιαστής του BBC: Εντοπίστηκε στην Αγία Μαρίνα κοντά σε σπήλαιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: