Ο «Τίγρης» έφυγε, ο Ηλιόπουλος ήρθε: Αλλαγή σκυτάλης στην ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη να παρουσιάζει συγκινημένος τον νέο ιδιοκτήτη * «Επέλεξα τον Μάριο για να έχει η ΑΕΚ συνέχεια» [video]

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Μελισσανίδης (Δ) με το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριο Ηλιόπουλο (Α) κατά τη διάκριατης παρουσίασής του, στην ΟΠΑΠ Αρένα, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Μετά την είδηση “βόμβα” που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέσω γραπτής δήλωσής του για το “τέλος εποχής Τίγρη” στην ΑΕΚ, στις 16:00 σήμερα το απόγευμα ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ο ισχυρός μέχρι σήμερα άνδρας της ΑΕΚ παρουσίασε τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Κατά την παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μαριο Ηλιόπουλο, ο απερχόμενος Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανέστατα συγκινημένος σε σημείο που να μην μπορεί να μιλήσει και, μάλιστα, να αναγκαστεί να εξηγήσει ότι “φυσικά, είναι μεγάλη η συγκίνηση”, είπε::

  • «Επέλεξα το Μάριο γιατί ξέρω τις δυνατότητες του. Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια. Θα είμαι δίπλα του στα πρώτα του βήματα.

Παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, όλο το αθλητικό κέντρο, τα μουσεία μας και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας που θα επαναλάβω ότι ανήκει στον ερασιτέχνη.

Μέσα σε όλη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι πρέπει να αποπερατώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και ο,τι άλλο χρειαστεί

Ας μην κρυβόμαστε αλλά… Και η ηλικία και η υγεία…

Όλα τα στελέχη είναι Ταλιμπάν και θα είναι δίπλα του γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια.

Ο προπονητης μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Δεν σας κρύβω ότι ο Αλμειδα έχει γνωρίσει ήδη τον κύριο Ηλιοπουλο”.

Οι πρώτες δηλώσεις Μάριου Ηλιόπουλου

«Μεγάλη τιμή, μεγάλη ημέρα σήμερα, στον… ναό της ΑΕΚ. Αυτόν τον… ναό μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να τον τελειώσει με όλα όσα συνέβησαν και όλες τις τρικλοποδιές που δέχτηκε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, μια χαρισματική φυσιογνωμία και ένας κολοσσός που θα μείνει στην Ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ,» δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος, κατά την παρουσίασή του ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: «Μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει την ΑΕΚ η οποία , όπως μου έλεγε συχνά, είναι ένα από τα παιδιά του.

Προσωπικά έχω δεσμευτεί ότι έχω όραμα και για τις ακαδημίες και είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, κάτι που δεν ειναι σύνηθες στην Ελλάδα, πλην εξαιρέσεων.

Πάντα στη ζωή μου επεδίωκα την επίτευξη του οράματος. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει κάποια από αυτά που οραματίστηκα. Με τη seajet ξεκινήσαμε σα μικρή εταιρία και σήμερα είναι ο βασικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά να είμαι αρχιστράτηγος στη δύσκολη μαχη που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας και η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία. Είναι συνδεδεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων

Θα δώσω την ψυχή μου το μυαλό μου την αντίληψη μου, το είναι μου, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό. Ζήτω η ΑΕΚ !».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, της SeaJets

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: