Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την επέκταση συμβολαίου του Ζέκα έως το 2025: Θα κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους»

FILE PHOTO: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ (Δ) και ο παίκτης του Παναθηναϊκού Ζοσέ Ζέκα (Α) δικεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τον β’ αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, Αθήνα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε κι επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) το «συν ένα» που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ζέκα Ροντρίγκες κι ο πολύπειρος ελληνοποιημένος μέσος θα παραμείνει στο «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι του 2025, έχοντας την ευκαιρία να κλείσει την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

  • Ο 36χρονος (τα κλείνει στις 31 Αυγούστου) άσος θα συμπληρώσει συνολικά 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό σε δύο διαφορετικές θητείες και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την πορεία του στα γήπεδα με ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό που αποτελεί και τον μοναδικό ανεπλήρωτο στόχο του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ζέκα! Ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 μετά τη σημερινή υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ζέκα έχει συμμετάσχει σε 267 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει απτόητος».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού σε αναβαθμισμένη πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον 24χρονο φορ Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: