Ο μεγάλος Κάρλο Αντσελότι έκλεισε τα 65 χρόνια: Συνέντευξη με μια μικρή βόμβα για τη συμμετοχή της Ρεάλ στο παγκόσμιο συλλόγων – Διαψεύδει ο σύλλογος

epa11384860 Head coach Carlo Ancelotti of Real Madrid celebrates with the trophy after winning the UEFA Champions League final match of Borussia Dortmund against Real Madrid, in London, Britain, 01 June 2024. Real Madrid wins their 15th UEFA Champions League. EPA, ADAM VAUGHAN




Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Il Giornale παραχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σήμερα (10/6) συμπληρώνει 65 χρόνια ζωής. Σε μια ανασκόπηση της ζωής του ο «Καρλέτο» έκανε λόγο για «όμορφα χρόνια, που έμαθες τη ζωή».

Ο Αντσελότι επαίνεσε σχεδόν όλους τους προέδρους των συλλόγων με τους οποίους έχει ασχοληθεί στην καριέρα του και συνέχισε μιλώντας για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, για προπονητές που φεύγουν από τη σκηνή ή αλλάζουν «φανέλες».

«Δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο νέο, αυτό είναι πάντα η δουλειά μας, αλλά η περίπτωση Κλοπ είναι σημαντική. Η συνεχής πίεση, το φόρτο των ευθυνών γίνονται υπερβολικά βάρη. Συνέβη και στον Αρίγκο Σάκι».

Για τον Αντσελότι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεχωριστή: «Η Μίλαν είναι στην καρδιά μου, έπαιξα, ήμουν προπονητής, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής. Η Ρεάλ είναι Ρεάλ, τι καλύτερο; Εδώ υπάρχει σεβασμός στην ιστορία, όλοι οι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος είναι παρόντες στις φωτογραφίες του αθλητικού κέντρου».

Τώρα η προσοχή στρέφεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία, αλλά τον Αύγουστο οι υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν εκ νέου: La Liga, Champions League και το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ακριβώς σε εκείνο το σημείο ο Αντσελότι έριξε τη… βόμβα: «Η FIFA να το ξεχάσει, παίκτες και οι σύλλογοι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά. Ένας μόνο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατομμύρια και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρο το Κύπελλο. Αρνητικός. Όπως εμείς, έτσι κι άλλοι σύλλογοι θα αρνηθούν την πρόσκληση».

Η Ρεάλ διαψεύδει τη συνέντευξη του Αντσελότι

Λίγες ώρες αργότερα η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά διέψευσε τις δηλώσεις του προπονητή της Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σε συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα είχε αποκλείσει τη συμμετοχή των «Μπλάνκος».

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη συμμετοχή της στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διοργανώνει η FIFA τη σεζόν 2024-25», γνωστοποίησε η ισπανική ομάδα.

«Ως εκ τούτου, ο σύλλογος θα παίξει όπως είχε προγραμματιστεί σε αυτή την επίσημη διοργάνωση την οποία θα αντιμετωπίσουμε με υπερηφάνεια και με τον μέγιστο ενθουσιασμό για να επιστρέψουμε στο να κάνουμε τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο να ονειρεύονται έναν νέο τίτλο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την πρόσληψη του Ουρουγουανού Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: