Ο Κραουνάκης θυμάται τον Γιώργο Αυτιά στον παλιό 9.84: «Ηταν ένα χωριατόπαιδο ευγενέστατο, φτωχαδάκι… Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο»

File Photo: O μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης θυμήθηκε μια ιστορία από τα παλιά και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο fb. O Κραουνάκης αναφέρθηκε στην εποχή του παλιού ραδιοσταθμού 9.84, όταν διευθυντής ήταν ο Γιάννης Τζανετάκος και ο Γιώργος Αυτιάς έκανε τότε τα πρώτα του βήματα.

Ο τραγουδοποιός στο Facebook έγραψε για τον μικρό τότε σε ηλικία Γιώργο Αυτιά:

[…] Τότε είχα Ένα Renault 5 κιτρινο Και μέναμε στο Καλαμάκι!
Στο φεύγα από την εκπομπή κάθε Σάββατο μου έλεγε η Γιάνκα (Αβαγιανού):
Να πάρουμε μωρέ μαζί μας και αυτό το παιδάκι που φτιάχνει τους φακέλους… Και κάνει όλες τις δουλειές. Παίρναμε λοιπόν μαζί μας Και αφήναμε κάπου στο Ζάππειο ή όπου βόλευε η αφετηρία του ένα παιδί με γυαλάκια χωριατόπαιδο δεν το πιανε το μάτι σου. Ευγενέστατο λιγομίλητο.
Φτωχαδάκι.
Πέρασαν τα χρόνια φύγανε καιροί!
Άλλαξαν πολλά.
Το παιδί αυτό ήταν ο Γιώργος Αυτιάς.
Καλή σας μέρα.
Από κει μέχρι εδώ του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τίποτα άλλο.
Μια χαρά τα πήγε Και με το παραπάνω[…].


Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς αναδείχθηκε «πρώτος των πρώτων» στη μάχη του σταυρού, κατακτώντας την κορυφή στη λίστα όσων εκλέγονται στη νέα Ευρωβουλή. Συγκεκριμένα πήρε 307.941 σταυρούς.

Το 60% του ελληνικού λαού αρνήθηκε να ψηφίσει: Επικίνδυνη άνοδος της ακροδεξιάς, πρώτη η Ν.Δ. με πτώση, υποχώρησε ο Σύριζα του Κασσελάκη -ποιοι εκλέγονται… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: