Ο Κασσελάκης έβρισε δημοσιογράφο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: Το …”λάθος” του Γιώργου Χατζηδημητρίου ήταν επειδή είπε την αλήθεια: «Προκαλείς με την επίδειξη πλούτου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με δημοσιογράφους σε εστιατόριο στο Θησείο μία μέρα πριν τις ευρωεκλογές, Αθήνα Σάββατο 08 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Σοβαρό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Χατζηδημητρίου.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του δημοσιογράφου, που εργάζεται για την εφημερίδα Δημοκρατία, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με τους δημοσιογράφους, ενόψει των αυριανών ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο καλός συνάδελφος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση που του έκανε σχετικά με την επίδειξη πλούτου και το ήθος της Αριστεράς, του απάντησε πως «είσαι μ@λ@Κ@ς» για να του ανταπαντήσει ο δημοσιογράφος στον ίδιο τόνο, ενώ κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με ειρωνικό ύφος αποκαλώντας τον «αριστερόμετρο».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος λέει πως με τον ίδιο τρόπο είχε μιλήσει προηγουμένως και σε άλλους συναδέλφους του δημοσιογράφους, με διαφορετικές απόψεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Χατζηδημητρίου:

Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί…Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γαμήσει το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.
«Είσαι μ@λ@κ@ς!» μου απαντά. «‘Άντε γ@μήσου ρε φλώρε. Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ. Ι: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μαλάκας», «είσαι μαλάκας» ή «λες μ@λ@κίες», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ. ΙΙ: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας “γειά σου αριστερόμετρο”. Τον έγραψα στ’ αρχίδια μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα…

Fake News απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στην ανάρτηση του δημοσιογράφου, την οποία μάλιστα είχε αναπαράγει και ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

«Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών. Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία».

Η ανταπάντηση του δημοσιογράφου

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου επανήλθε με νέα ανάρτηση με την οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και επισήμανε ότι η ανάρτηση του «δεν συνιστά… προσφορά σε ιδιοτελείς εκλογικούς στόχους».

 

«Σήμερα χαλαρά, αύριο πάμε να ψηφίσουμε σωστά… ΚΚΕ»: Στο κέντρο της Αθήνας για τον τελευταίο προεκλογικό καφέ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: