Ο Κασσελάκης έδωσε εντολή να ανασταλεί η έκδοση του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας Αυγή: Παραμένει το Κυριακάτικο και ο ιστότοπος

Φωτογραφία από το facebook της εφημερίδας




Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας Αυγή, με επίκληση οικονομικών προβλημάτων από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνεχίσει μόνον με την κυριακάτικη έκδοση, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν κινήσεις για την ανάπτυξη του site της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την απόφαση του κόμματος να ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας ενημερώθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι από τον οικονομικό υπεύθυνο του ΣΥΡΙΖΑ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, ενώ η ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε σχετικά από τον διευθυντή της Αυγής, Σπύρο Σουρμελίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέχει το 40% των μετοχών της εφημερίδας και το υπόλοιπο ανήκει σε μικρούς μετόχους, δηλαδή αναγνώστες, εργαζομένους και ψηφοφόρους. Κανένας δεν έχει περισσότερο από 3%.

Η Αυγή είναι από τις πιο ιστορικές ημερήσιες πρωινές εφημερίδες της χώρας. Εκδόθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου του 1952 και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα. Την περίοδο 1967-1974 η έκδοσή της απαγορεύτηκε από την χούντα.

Μετά τη μεταπολίτευση, το ΚΚΕ Εσωτερικού επανεκδίδει, στις 4 Αυγούστου του 1974, την Αυγή ως κομματικό του όργανο.

Ο Καρτερός -εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα;- “γκρεμίζει” τον Κασσελάκη: Σκληρή επίθεση, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά απέτυχε σε όλους τους στόχους του», του γράφει…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: