Ο Φειδίας βάζει δύσκολα στην Κυπριακή πολιτική ηγεσία: Ερωτηματικό αν θα κληθεί στο Εθνικό Συμβούλιο, «όχι» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου ομιλεί στους υποστηρικτές του. Φωτογραφία από βίντεο, Ο Φιλελεύθερος / Philenews




Στο ερώτημα εάν ο Φειδίας Παναγιώτου θα κληθεί να μετάσχει στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου απάντησε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο εκπρόσωπος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» απάντησε ότι «η πρακτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια είναι σύμφωνα με τα εκλογικά ποσοστά ενός κόμματος σχηματισμού και αυτό έγινε το 2019.

Αυτή την στιγμή ο κ. Παναγιώτου δεν εκπροσωπεί ένα κομματικό σχηματισμό ούτως ώστε να κληθεί στο Εθνικό Συμβούλιο».

Η όλη συζήτηση στην Κύπρο ξεκίνησε από την υπόδειξη της εφημερίδας «Σημερινή» ότι το 2014 η Συμμαχία Πολιτών κλήθηκε από τον τότε Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο λόγω του σημαντικού ποσοστού που είχε λάβει στις Ευρωεκλογές και το οποίο ήταν 6.78%. Ο Φειδίας Παναγιώτου έλαβε την Κυριακή ποσοστό 19.4%.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ο Κόμπος συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη της Βουλής και της Γερουσίας: Διακομματική στήριξη προς τη δοκιμαζόμενη Κύπρο εξέφρασαν πολλά μέλη του Κογκρέσου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: