Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά: Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί “παραμιλούν” για τον ‘Ελληνα πρωταθλητή

epa11398481 Miltiadis Tentoglou of Greece compete at Long Jump Final during the European Athletics Championship, in Rome, Italy, 08 June 2024. EPA, EMILIANO GRILLOTTI




Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Ανδρουλάκης: Είμαστε υπερήφανοι: «Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο – για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ευρώπης – Μίλτος Τεντόγλου στη διοργάνωση της Ρώμης.

  • Κουτσούμπας: Ο Μίλτος μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε

Τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης, ευχόμενος παράλληλα «καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», έδωσε με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε:

«Όταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος.

Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!».

Κασσελάκης: Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, το τρίτο συνεχόμενο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης:

«Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στ. Κασελλάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Αδιανόητος, ασύλληπτος, εξωπραγματικός: Mε νέο ρεκόρ αγώνων (δύο φορές) ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό κι έστειλε μήνυμα για τους Ολυμπιακούς [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: