Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ που έφυγε την ώρα της βάρδιας: «Πάντα ακούραστος στα μεγάλα γεγονότα» [video]

Ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης Πηγή Photo Screenshot via Glomex




Θλίψη προκάλεσε στους συνεργάτες του αλλά και όσους τον γνώριζαν και παρακολουθούσαν τη δουλειά του ο ξαφνικός θάνατος του οπερατέρ του ΣΚΑΪ, Σάββα Αϊδινίδη.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή “Πρώτη Εικόνα”, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση.

Οι δύο δημοσιογράφοι στην έναρξη της εκπομπής προσπάθησαν να είναι όσο πιο ψύχραιμοι μπορούσαν, αποχαιρετώντας τον συνάδελφό τους.

«Καλή εβδομάδα. Λίγα πλάνα και λίγη μουσική για τον δικό μας άνθρωπο, τον Σάββα Αϊδινίδη που έφυγε την ώρα της βάρδιάς του στα 49 από ανακοπή. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, ακούραστος, πάντοτε στα μεγάλα γεγονότα, σε εμπόλεμες ζώνες… Δεν είμαστε μόνο εμείς μπροστά από τις κάμερες… Ένα χαμογελαστό παιδί και πατέρας δύο παιδιών», είπε συγκινημένος ο Άκης Παυλόπουλος.





Embed code
Από την πλευρά της η Μάρω Καρούση ανέφερε: «Ένας πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας, πιο πολύ απ΄όλα όμως ένας φανταστικός άνθρωπος. Πάντα με το χαμόγελο, με την καλή κουβέντα. Πάρα πολύ νέος, έφυγε ξαφνικά το Σάββατο από την καρδιά του. Δεν μπορούμε κι εμείς ακόμα να το πιστέψουμε, σας ζητάμε συγγνώμη. Ένας πολύ δικός μας άνθρωπος, στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Γύρισε τώρα από τον πόλεμο στη Γάζα».

Όταν φεύγει από τη ζωή ένας καλός άνθρωπος πρέπει να γίνεται θόρυβος, είπε η Μάρω Μαρούση με τον Άκη Παυλόπουλο να συμπληρώνει: «Κουράγιο στην οικογένειά του και τα παιδιά του, γιατί έχουν μεγάλο Γολγοθά να ανεβούν».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Το κανάλι Star με τον Σπύρο Λάμπρου πέρασε το Mega, πρώτο στην “κούρσα” των δελτίων ειδήσεων το Σάββατο, καλά τα νούμερα του Open: Ο τελικός Ρεάλ-Ντόρτμουντ τα πήρε όλα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: