Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού σε αναβαθμισμένη πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον 24χρονο φορ Φώτη Ιωαννίδη [video]

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό να τηρεί ξεκάθαρη στάση προς όλους, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους πως ο 24χρονος διεθνής φορ δεν πωλείται.

Αυτή την αρνητική απάντηση εισέπραξε εκ νέου η νεοφώτιστη στην Premier League, Ίπσουιτς, η οποία κατέθεσε δεύτερη επίσημη πρόταση προς τους «πράσινους» ύψους 25 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε αντίστοιχα.

Η αγγλική ομάδα είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου δέκα μέρες προσφέροντας 22,5 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα άσο.

Ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει την πρώτη προσέγγιση του αγγλικού κλαμπ, το οποίο (μολονότι είχε ως ενημέρωση πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται) επανήλθε την Τετάρτη (19/6) με δεύτερη πρόταση, που δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού σε Ίπσουιτς που δίνει 22,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη: Αρνητικές απαντήσεις και σε Λάτσιο, Τζιρόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: