Νεκροί δύο πιλότοι της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας μετά από συντριβή εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Καισάρεια

FILE PHOTO Δύο νεκροί ο απολογισμός της συντριβής εκπαιδευτικού πολιτικού αεροσκάφους στην Αττάλεια. Φωτογραφία, πηγή, @DHA




Δύο πιλότοι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή στρατιωτικού εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην επαρχία της Καισάρειας, στην κεντρική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Αφού απογειώθηκε από τη στρατιωτική βάση της Καισάρειας για εκπαιδευτική πτήση, το αεροπλάνο, ένα SF-260 D, συνετρίβη στο έδαφος για άγνωστη αιτία, πρόσθεσε το υπουργείο.

Στις πρώτες εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, φλόγες και μαύρος καπνός υψώνονται από τα συντρίμμια του αεροπλάνου, που φαίνεται να έχει συντριβεί σε αγρό και είναι το μισό απανθρακωμένο.

«Διαβιβάζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των μαρτύρων μας, στον ηρωικό στρατό μας και στο έθνος μας», δήλωσε μέσω της πλατφόρμας X ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια.

Πυροσβέστες και διασώστες, καθώς και χωροφύλακες έχουν σταλεί επιτόπου, σύμφωνα με τις εικόνες του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu.

Mε πληροφορίες από AFP Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τουρκία Αγκυρα 

Οι εκλογές τελείωσαν, οι αιματοχυσία συνεχίζεται στο Μεξικό: Δολοφόνησαν δήμαρχο κοινότητας λιγότερο από 24 ώρες μετά το θρίαμβο της Σέινμπαουμ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: