Νέες διακρίσεις για τον Ολυμπιακό: Tέσσερις παίκτες του στην κορυφαία ενδεκάδα, σάρωσε τα βραβεία ο Ελ Κααμπί [βίντεο]

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου, μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Φιορεντίνα για τον τελικό του UEFA Europa Conference League, στο στάδιο ΑΕΚ Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Νέα διάκριση για τον νικητή του εφετινού Europa Conference League Ολυμπιακό, που μετά την ανάδειξη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της διοργάνωση είδε τον Μαροκινό στράικερ και άλλους τρεις συμπαίκτες του να περιλαμβάνονται στην ιδανική ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τους Νταβίντ Κάρμο, Κώστα Φορτούνη και Ντανιέλ Ποντένσε σε ένα σύνολο με σχηματισμό 4-3-3 στο οποίο υπάρχουν επίσης τρεις παίκτες της φιναλίστ Φιορεντίνα, δύο της Άστον Βίλα και από ένας των Κλαμπ Μπριζ και Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, την κορυφαία ενδεκάδα συνθέτουν οι Τερατσιάνο (τερματοφύλακας – Φιορεντίνα), Ντοντό (δεξί μπακ – Φιορεντίνα), Χράντατς (δεξί στόπερ – Βικτόρια Πλζεν), Κάρμο (αριστερό στόπερ – Ολυμπιακός), Μπιράγκι (αριστερό μπακ – Φιορεντίνα), Βανάκεν (αμυντικός μέσος – Κλαμπ Μπριζ), ΜακΓκίν (αμυντικός μέσος – Άστον Βίλα), Φορτούνης (επιτελικός μέσος – Ολυμπιακός), Μπέιλι (δεξί εξτρέμ – Άστον Βίλα), Ποντένσε (αριστερό εξτρέμ – Ολυμπιακός), Ελ Κααμπί (σέντερ φορ – Ολυμπιακός).

Ο Ελ Κααμπί

Αφού αρχικά ο Μαροκινός σέντερ φορ των Πειραιωτών αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περιόδου στο Europa Conference League κι εν συνεχεία συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης (μαζί του κι άλλοι τρεις «ερυθρόλευκοι»), πήρε ένα ακόμη βραβείο!

Το απίστευτο γκολ που πέτυχε στη ρεβάνς των «16» του θεσμού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία ψηφίστηκε από την ειδική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ως το καλύτερο της χρονιάς στο ECL.

Ως εκ τούτου ο πρώτος σκόρερ (11 γκολ) και πολυτιμότερος παίκτης του Conference League, κέρδισε ένα ακόμη βραβείο χάρις στο απίστευτο ψαλιδάκι του στην εμφατική πρόκριση των Πειραιωτών επί των Ισραηλινών (6-1) επί σερβικού εδάφους κι ενώ στο πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» είχαν ηττηθεί με 1-4!

 Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νιόν, Ελβετία

Αντίστροφη μέτρηση για το 24 Hours of Le Mans: Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα δώσει την εκκίνηση στο θρυλικό ράλι, τις 15 Ιουνίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: