Νέα τραγωδία με πύθωνα στην Ινδονησία: Kαταβρόχθισε μία 45χρονη γυναίκα, όπως είχε γίνει το 2018 με μια 54χρονη [video]

Πύθωνας σε κλουβί. EPA, LYNN BO BO




Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα, που την είχε καταβροχθίσει, στην κεντρική Ινδονησία, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος.

Ο σύζυγος της Φαρίντα, ηλικίας 45 ετών, και κάτοικοι του χωριού Καλέμπανγκ, στην επαρχία Νότιο Σουλαουέσι, ανακάλυψαν το πτώμα της στο εσωτερικό ενός δικτυωτού πύθωνα, που είχε μήκος περίπου πέντε μέτρων.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης και έρευνες είχαν ξεκινήσει για τον εντοπισμό της, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής του χωριού, Σουάρντι Ρόσι.

Οι κάτοικοι του χωριού «χτένισαν» την περιοχή και σύντομα εντόπισαν «έναν πύθωνα με μεγάλο στομάχι», είπε ο Ρόσι.

«Αποφάσισαν να του ανοίξουν το στομάχι και τότε εμφανίστηκε το κεφάλι της Φαρίντας». Η άτυχη γυναίκα ήταν πλήρως ντυμένη στο εσωτερικό του ερπετού.

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια, όμως άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια, αφότου τους έχουν καταβροχθίσει πύθωνες.

Τον περασμένο χρόνο, κάτοικοι της περιοχής Τινανγκέα, στο νοτιοανατολικό Σουλαουέσι, σκότωσαν έναν πύθωνα οκτώ μέτρων, ο οποίος είχε στραγγαλίσει και φάει έναν αγρότη.

Το 2018, μία 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο εσωτερικό ενός πύθωνα μήκους επτά μέτρων στο νοτιοανατολικό Σουλαουέσι.

Με πληροφορίες AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μακασάρ , Ινδονησία

Μετά τον Πούτιν και η Ζαχάροβα δηλώνει ότι το ρωσικό πυρηνικό δόγμα θα προσαρμοστεί εάν υπάρξει ανάγκη για την χρήση των όπλων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: