Ναυαγοσώστης εξέπνευσε μετά από άγριο επεισόδιο στις Καλύβες Αποκορώνου: Πέντε προσαγωγές για τον θάνατο του 20χρονου στην Κρήτη

File Photo: Περιπολικά σε αστυνομική επιχείρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από άγριο καβγά που σημειώθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου στην Κρήτη.

Το περιστατικό κατέληξε στον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος καταγόταν από την Αλβανία. Οι αρχές εξετάζουν λεπτομερώς τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή την τραγική απώλεια ενώ αρχικά προσήχθησαν πέντε άτομα για ανάκριση.

Οι δύο από τους προσαχθέντες είναι Έλληνες, οι οποίοι φέρεται να διαπληκτίστηκαν με τον 20χρονο λίγο πριν αυτός καταρρεύσει. Οι άλλοι τρεις είναι αλλοδαποί από την Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατά πληροφορίες δεν προέκυψε εμπλοκή στον μοιραίο καβγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά τον καβγά με τους δύο Έλληνες. Κάτοικοι των Καλυβών που βρέθηκαν στο σημείο αντέδρασαν γρήγορα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με πληροφορίες από neakriti

Τελευταίο αντίο στην 11χρονη Βασιλική: Την Παρασκευή απολογείται ο δράστης της στυγερής δολοφονίας [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: