Supercar αξίας 3,6 εκατ. δολαρίων έγινε «μπουρλότο» στην Αττική Οδό: Ήταν μεταξύ των σπορ αυτοκινήτων που βρέθηκαν στο Ζάππειο για το «6to6 Motor Europe Tour» [video]

Στις φλόγες το supercar στην Αττική Οδό. Photo via X, 55DRP




Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα supercar μάρκας Koenigsegg Jesko τυλίχτηκε στις φλόγες, για άγνωστη αιτία, και έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα και είναι καλά στην υγεία τους. Ο ιδιοκτήτης του supercar είναι Ισπανός και ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν ένα από αυτά που μετείχαν σε εκδήλωση στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour».

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Jesko προσέθεσε το αυτοκίνητο στη συλλογή του στις αρχές του τρέχοντος έτους, έχοντας επιλέξει έναν επικό συνδυασμό.

Συγκεκριμένα, είχε διαλέξει το άβαφο σώμα από ανθρακονήματα, που κοστίζει επιπλέον 443.400 δολάρια, με την τιμή να εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο χάρη στα διάφορα μέρη από πραγματικό χρυσό 24 καρατίων, ξεπερνώντας συνολικά τα 3,6 εκατ. δολάρια.

Θυμίζουμε ότι περισσότερα από 70 μοναδικά supercars όπως, μεταξύ άλλων, τη Lamborghini Gallardo, το Elegant της Mercedes SLS AMG, την Porsche 997 GT2 ή τη διάσημη Ferrari 458 με τα αμφίδρομα άλογα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας, οι λάτρεις των υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων.

Τα αυτοκίνητα έφτασαν στην ελληνική πρωτεύουσα από την Ισπανία, στο πλαίσιο της αυτοκινητιστικής διοργάνωσης «6to6 Motor Europe Tour». Η φετινή διοργάνωση που πραγματοποιειται από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Μονακό, καλύπτοντας συνολικά 3.000 χλμ. σε 9 χώρες.

Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη.

Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα: Από το Ζάππειο, στον Λυκαβηττό και το Μέτσοβο με κατάληξη το… Μονακό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: