Μόνον μπύρα με μειωμένο αλκοόλ και μόνον 2 ποτήρια ανά φίλαθλο στον αγώνα Αγγλίας και Σερβίας την Κυριακή στο Euro 2024

epa11409265 England flags adorn the Kirby estate in Bermondsey, south London, Britain 14 June 2024. The UEFA EURO 2024 soccer tournament begins on 14 June 2024 when host nation Germany play Scotland in Munich. England will play their fist game of the tournament against Serbia on 16 June 2024. EPA/NEIL HALL




Για τον αγώνα υψηλού κινδύνου μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (16/6) στη φάση των ομίλων του Euro 2024, οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μπορούν να αγοράζουν μόνο μπύρα με μειωμένο περιεχόμενο αλκοόλ, ανακοίνωσε σήμερα (14/6) η αστυνομία.

Μια «ελαφριά μπύρα» με 2,5% αλκοόλ θα υπάρχει στο γήπεδο, με τους οπαδούς να περιορίζονται σε δύο ποτήρια τη φορά, δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο (AFP) η εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γκελζενκίρχεν, στη δυτική Γερμανία.

Οι συνηθισμένες μπύρες, των οποίων ο όγκος αλκοόλ κυμαίνεται μεταξύ 4 και 5%, έχουν απαγορευτεί να πωλούνται, μέτρο που ελήφθη για «λόγους ασφαλείας», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι οι Βρετανοί «το έχουν συνηθίσει».

Περισσότεροι από 1.600 Άγγλοι και Ουαλοί φίλαθλοι, στους οποίους απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα λόγω προηγούμενης βίαιης συμπεριφοράς, δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Euro, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Euro 2024: Albärt On Fire – Η μασκότ, το επίσημο τραγούδι, οι αριθμοί, οι 12 «Έλληνες» και ο Σκωτσέζος που περπάτησε 1.600 χλμ για φιλανθρωπικό σκοπό [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: