Με τον πρώτο μουσώνα κατέρρευσαν οι πυλώνες και η οροφή του ανακαινισμένου αεροδρομίου στο Νέο Δελχί: Ενας νεκρός και τραυματίες κάτω από τόνους σίδερων [videos]

H εικόνα του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης Πηγή photo: Screenshot via X




Μία βροχή ήταν αρκετή: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο μόλις ανακαινισμένο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί: Ενας νεκρός και τραυματίες [videos]

Τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων τριών προκάλεσε η κατάρρευση οροφής στο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν σήμερα την κατάρρευση μιας οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, Νέο Δελχί, με τις αρχές να ακυρώνουν πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, αλλά κι αναφορές των ΜΜΕ.

Ένα τμήμα του θόλου κατέρρευσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο τερματικό 1 του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί στις πέντε το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανέφερε μία ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

“Έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης εργάζεται για την παροχή όλης της απαραίτητης βοήθειας, αλλά και ιατρικής συνδρομής σε αυτούς που την έχουν ανάγκη”, ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Ο τερματικός σταθμός ανακαινίστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε για να φτάσει τη χωρητικότητα των 40 εκατομμυρίων επιβατών ετησίως, σύμφωνα με δελτίο τύπου του αεροδρομίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο είχε εγκαινιαστεί από τον Ινδό πρωθυπουργό Μόντι τον Μάρτιο του 2024, με πολλούς Ινδούς πολίτες  να εκφράζουν στο X (πρώην twitter) την οργή τους για το γεγονός ότι κατέρρευσε στην πρώτη βροχόπτωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέο Δελχί, Ινδία

Βαριές κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Βολιβίας από τον στρατηγό Σούνιγα: Ο Λουίς Άρσε αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: