Metlen Energy & Metals: Το νέο όνομα της MYTILINEOS Energy & Metals για να ενισχύσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της – «Θέλουμε να πατήσουμε νέες κορυφές» [videos]

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metlen Ευάγγελος Μυτιληναίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου ονόματος και logo της εταιρείας Πηγή Metlen




Ένα νέο, ακόμη πιο δυναμικό κεφάλαιο στην πορεία εξέλιξής της MYTILINEOS Energy & Metals,καθώς η Εταιρεία παρουσίασε τη νέα της επωνυμία και την ανανεωμένη εταιρική της εικόνα.

Ένα σημαντικό ορόσημο που αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευση για ανάπτυξη, καινοτομία και παγκόσμιο αποτύπωμα.

  • Το μήνυμα της εξέλιξης της MYTILINEOS Energy & Metals σε Metlen Energy & Metals (Metlen) που συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχημένη πορεία του μετασχηματισμού των τελευταίων ετών, μετέφερε ο pρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metlen, Ευάγγελος Μυτιληναίος, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε και ψηφίστηκε από τους μετόχους, παρουσία εργαζομένων, συνεργατών, αναλυτών και δημοσιογράφων, καθώς και όσων παρακολουθούσαν live την εκδήλωση από όλες τις χώρες δραστηριοποίησης και στις πέντε ηπείρους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μυτιληναίος ανέφερε:

«Είναι μια σημαντική, αλλά και δύσκολη στιγμή για μένα, καθώς όποιο όνομα και να διαλέξεις μετά από 115 χρόνια δεν θα είναι σαν το προηγούμενο. Το MYTILINEOS απέκτησε έναν εμβληματικό χαρακτήρα, κάτι για το οποίο εγώ και όλοι μας είμαστε περήφανοι.

Όσο δύσκολο και αν είναι για μένα, γιατί η εταιρεία είναι σαν το τρίτο παιδί μου, είμαστε αποφασισμένοι και προσηλωμένοι να πατήσουμε νέες κορυφές που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ελληνική εταιρεία. Αυτή η θυσία του ονόματος – γιατί στην καρδιά μου έτσι είναι – αποδεικνύει ότι αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό, δεν θα μας σταματήσει τίποτα».

Metlen

Η Metlen Energy & Metals – μετεξέλιξη της MYTILINEOS Energy & Metals – είναι μια διεθνής βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία, με ηγετική θέση στους κλάδους της μεταλλουργίας και της ενέργειας, επικεντρωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. Η Εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA που ανέρχονται σε 5,492 δισ. ευρώ και 1,014 δισ. ευρώ, αντίστοιχα.

Η Metlen είναι σημείο αναφοράς της ανταγωνιστικής «πράσινης» μεταλλουργίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ διαθέτει τη μοναδική πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής βωξίτη, αλουμίνας και πρωτόχυτου αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) με ιδιόκτητες λιμενικές εγκαταστάσεις.

Στον τομέα της ενέργειας, η Metlen προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, υλοποιώντας έργα θερμικής και ανανεώσιμης ενέργειας, διανομής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, παράλληλα με επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, αποθήκευση μπαταριών και άλλες «πράσινες» τεχνολογίες.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στις αγορές και των πέντε ηπείρων, σε 40 χώρες, εφαρμόζοντας ένα πλήρως συνεργατικό μοντέλο μεταξύ των κλάδων της μεταλλουργίας, της ενέργειας και της end-to-end ανάπτυξης εμβληματικών ενεργειακών έργων.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: