Μεταφορά Σύνταξης με ένα Κλικ: Aμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με νέα προνόμια σε προϊόντα & υπηρεσίες από τη Eurobank




Η Eurobank στέκεται στο πλευρό των συνταξιούχων, στηρίζοντάς τους και σε αυτή τη φάση της ζωής με σεβασμό στην πολυετή τους προσφορά στην κοινωνία.

Ενδυναμώνοντας την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί διαχρονικά, η Τράπεζα προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα με επιπλέον πλεονεκτήματα για τη μεταφορά της σύνταξης στην Eurobank, προσδίδοντας πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές και αποκλειστικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα, πιστή στη δέσμευση για καινοτομία, αποτελεί την πρώτη τράπεζα στην ελληνική αγορά που προσφέρει στους συνταξιούχους δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αίτηση μεταφοράς σύνταξης με απλά βήματα, online μέσω e-Banking ή Eurobank Mobile App, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους καθώς δεν απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα ή στο Ταμείο/ Φορέα Σύνταξής τους.

Ειδικότερα:

Όσοι συνταξιούχοι μεταφέρουν τη σύνταξή τους στην Eurobank έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2024, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν:

  • 4% €πιστροφή για ένα (1) χρόνο από τον επόμενο μήνα της πρώτη πίστωσης σύνταξης, στις αγορές στα, συνολικά, ~2.700 καταστήματα των επιχειρήσεων σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης και επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ, με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί για αγορές σε περισσότερες από 8.500 συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις.
  • €100 €πιστροφή, εφάπαξ, σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της επιβράβευσης είναι να έχει ολοκληρωθεί η πίστωση της σύνταξης σε λογαριασμό της Eurobank έως και 31.12.24.

Οι συνταξιούχοι που επιλέγουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους στην Eurobank, μπορούν να ολοκληρώσουν απλά και γρήγορα την αίτηση μεταφοράς, χωρίς επίσκεψη στο Ταμείο/Φορέα Σύνταξης, με τους εξής τρόπους:

  • Online | Μέσω e-Banking ή Eurobank Mobile App, με απλά βήματα για την ολοκλήρωση διαδικασίας.
  • Europhone Banking | Καλώντας στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 2109557777, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-21.00.
  • Επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας | Κατόπιν ραντεβού.

Οι δυνατότητες μεταφοράς αφορούν την πλειοψηφία των Ταμείων/Φορέων Σύνταξης. Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται άμεσα ενώ το αντίστοιχο Ταμείο/Φορέας Σύνταξης ενημερώνεται αυτόματα. Σε όλες τις περιπτώσεις απαραίτητα στοιχεία για την αίτηση είναι ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ που αναγράφονται στο μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης.

Για τους αναλυτικούς όρους της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας ενημερωθείτε στο eurobank.gr.

Η διπλή επιβράβευση, για όσους μεταφέρουν τη σύνταξή τους στην Τράπεζα, έρχεται συμπληρωματικά στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα, μέσω του οποίου όσοι λαμβάνουν τη σύνταξή τους στην Eurobank έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις, ειδικές τιμολογήσεις και λύσεις για κάθε ανάγκη. Τα προγράμματα Σύνταξης της Eurobank, μεταξύ άλλων, προσφέρουν:

Πραγματικό όφελος σε ευρώ στις καθημερινές συναλλαγές, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, καθώς και ευνοϊκή τιμολόγηση στα πακέτα συναλλαγών και προνομίων του προγράμματος My Advantage Banking.

Μεγαλύτερη αξία στις καταθέσεις μέσω καταθετικών επιλογών, όπως:

  • Ο καθημερινός λογαριασμός plus, που συνδέεται με τη σύνταξη και προσφέρει προνομιακό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ.
  • Η Προθεσμιακή κατάθεση Σύνταξης/μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων για ποσά από €5.000.

Κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκών με προνομιακές τιμολογήσεις σε πιστωτική κάρτα, προσωπικά και στεγαστικά δάνεια.

Υπενθυμίζεται πως η Eurobank προσφέρει επίσης τα ολοκληρωμένα μισθοδοτικά/συνταξιοδοτικά Προγράμματα Προνομίων Κάθε Μέρα Σύμμαχοι και Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών

Περιοχών που καλύπτουν τις ανάγκες εν ενεργεία και Απόστρατων μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Περισσότερα για τα νέα προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: