Μεγάλη έκρηξη και φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Μαρτυρία ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ή εγκλωβισμένοι * Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής [videos]

Πυκνός μαύρος καπνός βγαίνει από τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας στο Πανόραμα της Κάτω Κηφισιάς όπου λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη. Screenshot via Glomex @ ALPHA TV




Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στις 15:30 σήμερα το μεσημέρι σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, στην περιοχή Πανόραμα.

Τρεις ώρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική έχει μερικώς μειωθεί το πυροθερμικό φορτίο, ενώ μέχρι στιγμής η φωτιά δεν έχει επεκταθεί σε διπλανή επιχείρηση και η κατάσβεσή της συνεχίζεται από τις δυνάμεις που έχουν μεταβεί στο σημείο.

Πρόκειται για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα. Η εταιρεία παρασκευάζει μαγειρικά σκεύη τα οποία διαθέτει στη λιανική.

  • Σύμφωνα με δηλώσεις της κ.Γκάγκα στον Alpha, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι.




Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς στο σημείο , στην οδό Αιγιδών, επιχειρούν 14 οχήματα με 42 πυροσβέστες.

  • Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής.

 




 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσες

Λόγω πυρκαγιας που είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής στη Κάτω Κηφισιά η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

-Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα

-Στην οδό Σένεκα

-Στην οδό Αιγιδών




 

Είχαν ληστέψει με την απειλή όπλου 5 φορές το ίδιο περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 16χρονος και 17χρονος

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: