Με το «δεξί» η Ελβετία στο Euro 2024 με υπογραφή Άμπισχερ: Επικράτησε με 3-1 της Ουγγαρίας στο RheinEnergieStadion της Κολωνίας [video]

Remo Freuler of Switzerland in action against Roland Sallai (2-L) of Hungary during the UEFA EURO 2024 group A match between Hungary and Switzerland in Cologne, Germany, 15 June 2024. EPA, YOAN VALAT




Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον 1ο όμιλο του EURO 2024 η Ελβετία, που επικράτησε με 3-1 της Ουγγαρίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “RheinEnergieStadion” της Κολωνίας.

Η Ελβετία πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 12΄, όταν μετά από πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά του Άμπισχερ, ο Ντουά βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των Ούγγρων και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Ελβετούς.

Η “La Nati” ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων, καθώς στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, ο Άμπισχερ με σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 2-0 για την Ελβετία.




Η Ουγγαρία ανέβασε απόδοση στην επανάληψη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 64΄, όταν ο αμαρκάριστος Βάργκα έστειλε άουτ την κεφαλιά από τη σέντρα του Κέρκες.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά, από σέντρα του Σόμποζλαϊ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Εμπολό αξιοποίησε το λάθος στην άμυνα των Ούγγρων και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Κίτρινες: Σαλάι, Μπόλα – Βίντμερ, Φρόιλερ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρκο Ρόσι): Γουλάτσι, Λανγκ (46΄ Μπόλα), Α. Ζαλάι, Φιόλα, Ορμπάν, Νάγκι (67΄ Κλεϊνχέισλερ), Ζομποζλάι, Κέρκεζ (79΄ Άνταμ), Σέφερ, Βάργκα, Σαλάι (79΄ Ντάρνταϊ)

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Βίντμερ (68΄ Στεργίου), Ακάντζι, Φρόιλερ (86΄ Σιέρο), Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκας (74΄ Εμπολό), Ντουά (68΄ Αμντουνί), Εντόι (86΄ Ρίντερ), Άμπισχερ, Σερ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόναχο, Γερμανία

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού σε Ίπσουιτς που δίνει 22,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη: Αρνητικές απαντήσεις και σε Λάτσιο, Τζιρόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: