Με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιακουμάκης: Συμφώνησε για τρία χρόνια με την λαοφιλή ομάδα του Μεξικού [video]

epa11253898 Atlanta United’s Giorgos Giakoumakis (L) celebrates scoring the 1-0 goal against Chicago Fire goalkeeper Chris Brady (R) during the MLS soccer match between Chicago Fire and Atlanta United in Atlanta, Georgia, USA, 31 March 2024. EPA/ERIK S. LESSER




Στο πρωτάθλημα του Μεξικού με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης! Η λαοφιλής ομάδα της πόλης του Μεξικού είχε πρώτο στη λίστα τον Ντιβάν Ζαπάτα, αλλά τελικά η Τορίνο απέρριψε την πρόταση της.

Ο 33χρονος Κολομβιανός φορ είχε πρόταση για ν’ αφήσει την Ιταλία και την Τορίνο, για να παίξει στο Μεξικό, αλλά η «γκρανάτα» την απέρριψε, έχοντας συμβόλαιο με τον Ζαπάτα έως το καλοκαίρι του 2026.

Ετσι η Κρουζ Αζούλ στράφηκε στη λύση του Ελληνα φορ, με τον οποίο συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1), με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε (μαζί με τα μπόνους) εκατ. ευρώ, και κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο σύλλογος από το Μεξικό προσέγγισε την ομάδα του MLS, η οποία απέρριψε την πρώτη πρόταση έξι εκατ. ευρώ και επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στα δέκα εκατ. για να κλείσει τον Ελληνα διεθνή φορ.

Ο Γιακουμάκης φέτος μετρά 5 γκολ και 3 ασίστ σε 10 παιχνίδια, ενώ πέρυσι έκανε τρομερή σεζόν στο MLS, με 17 γκολ σε 27 παιχνίδια και κέρδισε τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω τον Λιονέλ Μέσι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μεξικό, Μεξικό

“Πονάει” ακόμα τον προπονητή της Φιορεντίνα η ήττα, λαϊκά “δικαστήρια” απ’ τους οπαδούς: «Θα ξανάπαιζα… απόψε τον τελικό με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ιταλιάνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: