Με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης τα επόμενα iPhone και Mac: Μετά τη σύμπραξη με την OpenAI, η Apple φέρνει το ChatGPT στις συσκευές της [video]

Apple CEO Tim Cook gives a summary of things to come at the Steve Jobs Theater during the 2024 Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) on the campus of Apple Park in Cupertino, California, USA 10 June 2024. EPA/JOHN G. MABANGLO




Το ChatGPT της OpenAI φέρνει η Apple στα λειτουργικά της συστήματα και έτσι υπηρεσίες όπως η Siri και άλλες εφαρμογές θα έχουν και τη δυνατότητα βοήθειας από το chatbot. Η εταιρεία ανακοίνωσε την είδηση στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Apple για να φέρουμε το ChatGPT στους χρήστες της με έναν νέο τρόπο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Σαμ Αλτμαν, σε δήλωσή του. «Η Apple ασπάζεται τη δέσμευσή μας για ασφάλεια και καινοτομία και αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της OpenAI να καταστήσει την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη προσιτή σε όλους», πρόσθεσε.

Σύντομα, η ψηφιακή βοηθός Siri θα μπορεί να αξιοποιεί το ChatGPT, ανέφερε η Apple. «Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ιδέες για ένα μενού μπορείτε να ρωτήσετε τη Siri και η ίδια θα τροφοδοτήσει αυτόματα τις πληροφορίες αυτές στο ChatGPT δίνοντάς σας μια απάντηση. Η Apple ενσωματώνει επίσης το ChatGPT σε εργαλεία όπως το Writing Tools, το οποίο σας επιτρέπει τη δημιουργία περιεχομένου με τη βοήθεια του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένων εικόνων».

Οι ενσωματώσεις του ChatGPT θα φτάσουν στο iOS 18, στο iPadOS 18 και στο MacOS Sequoia αργότερα μέσα στο 2024 και θα είναι δωρεάν χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού στην OpenAI.

Η Apple αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλεψη για προστασία της ιδιωτικότητας. Σύμφωνα με την εταιρεία, η δραστηριότητα δεν αποθηκεύεται από την OpenAI και οι διευθύνσεις IP των χρηστών αποκρύπτονται.

Με πληροφορίες από Tech Crunch

Απίστευτο; Κι όμως οι ελέφαντες φωνάζουν ο ένας τον άλλο με το όνομά τους! Τα μόνα ζώα που μοιράζονται με τους ανθρώπους αυτό το ταλέντο * Αποκαλυπτική έρευνα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: