Μαθήματα ζωής από τον Δημήτρη Σταρόβα: «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, κάθε μέρα βελτιώνομαι» * Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο μετά το εγκεφαλικό

O Δημήτρης Σταρόβας, στο συγκλονιστικό βίντεο έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό. Photo via screenshot youtube (https://www.youtube.com/watch?v=3it7aTjDrzo)




Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, έκανε την πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση του, μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, ένα μήνα μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Δίδοντας το μήνυμα ότι όλα είναι μέσα στην ζωή, με αργή ομιλία έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του. Στο μήνυμά του ανέφερε σχετικά: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό, για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε… Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Η ανάρτηση στο instagar

Απαγορευτικό της Αστυνομίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας, μελών της συνομοσπονδίας «Κοινό των Μακεδόνων» στο Ωδείο Αθηνών, για την Συμφωνία των Πρεσπών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: