Κοντά σε συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ: Πλησιάζει και το «ναι» για Σουαλιό Μεϊτέ

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ για το 1-1 κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SuperLeague, στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Μπορεί προ ημερών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να… έστελναν τελεσίγραφο στον Μαντί Καμαρά πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο για την απάντησή του, ωστόσο φαίνεται ότι οι ημέρες που πέρασαν από την Παρασκευή (7/6) βοήθησαν ώστε… να μπει το νερό στ’ αυλάκι.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι πλέον κοντά σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος έπειτα από πέντε χρόνια αποχωρεί από τον Πειραιά.

Μάλιστα, ο 27χρονος μέσος με ανάρτησή του στα Social Media είχε αποχαιρετήσει τους φίλους των «ερυθρολεύκων» και όλα δείχνουν πως μπροστά του ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο, αυτό του ΠΑΟΚ.

  • Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στο μέσο από τη Γουινέα, με ετήσιες απολαβές που πλησιάζουν το 1,5 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «δουλεύουν» και τη συμφωνία με τον Σουαλιό Μεϊτέ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με την Μπενφίκα, με την οποία ο 30χρονος Γάλλος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη δύο ετών, στα 2 εκ. ευρώ (1,5 + 0,5 σε μορφή μπόνους).

Ο Μεϊτέ πραγματοποίησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Να μη ζηλεύει ο Μπαρτζώκας… » ειρωνεύεται τον προπονητή του Ολυμπιακού ο Αταμάν: Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού προκαλεί…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: