Κατσαρίδα …”εισέβαλε” στην αίθουσα ενημέρωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και …διέκοψε το μπρίφιγκ του εκπροσώπου!!! Μεγάλο πρόβλημα η ζέστη… (video)

Ήταν επεισοδιακή η ενημέρωση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Πέμπτη 20 Ιουνίου, μετά την “εισβολή” μίας κατσαρίδας στην αίθουσα. Φωτογραφία Hellas Journal




Τις προάλλες διακόπηκε η ενημέρωση του Λευκού Οίκου όταν μία δημοσιογράφος λιποθύμησε από τη ζέστη.

Την Πέμπτη το απόγευμα (τοπική ώρα) είχαμε διακοπή της “ζωντανής” ενημέρωσης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ λόγω της εισβολής μίας κατσαρίδας. Έγινε κυριολεκτικά ένας χαμός, ο εκπρόσωπος ρώτησε τον «πρύτανη» του ανταποκριτών αν μπορούσε να την …σκοτώσει.

Αλλά τον πρόλαβε υπάλληλος του Γραφείου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που δολοφόνησε την κατσαρίδα για να δεχθεί τις επευφημίες και το χειροκρότημα των δημοσιογράφων.

Η ενημέρωση κύλησε μέχρι το τέλος …ανώδυνα.

Η Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ζέστης τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους πολλές κατσαρίδες.

Αλλά στην αίθουσα ενημέρωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν το περιμέναμε…

ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ 48:21

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hill:

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ διέκοψε στιγμιαία μια συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης, όταν παρατήρησε μια κατσαρίδα να σέρνεται στον τοίχο κοντά στο κεφάλι ενός δημοσιογράφου.

«Μισώ να διακόπτω, υπάρχει μια μεγάλη κατσαρίδα στον τοίχο, πάνω από το κεφάλι σου εκεί. Θα το αναβάλουμε – όχι εντομοκτόνο, όχι κατσαρίδα στην ενημέρωση, Ματ», είπε ο Μίλερ, εμφανιζόμενος να απευθύνεται σε έναν δημοσιογράφο στην αίθουσα.

Ο Μίλερ απαντούσε στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου όταν είδε το έντομο να σέρνεται στον τοίχο. Μια φωνή έξω από την οθόνη είπε ότι «θα πήγαιναν να το πάρουν» μόλις ο Μίλερ τελείωνε την ενημέρωση του.

«Συγγνώμη που αποσπώ την προσοχή, αλλά είναι αρκετά μεγάλο», πρόσθεσε ο Μίλερ γελώντας.

Ο Μίλερ επέστρεψε σύντομα για να απαντήσει στην ερώτηση, αφού παρατήρησε ότι δεν έπρεπε να αναφέρει την κατσαρίδα.

«Τώρα η αίθουσα θα δυσκολευτεί να επικεντρωθεί στα πολύ σημαντικά μηνύματα που πρέπει να δώσω», είπε ο Μίλερ.

Η κατσαρίδα φάνηκε να αντιμετωπίστηκε αμέσως μετά τη διακοπή.

Λίγο περισσότερο από ένα λεπτό αργότερα, ακούστηκε ένας ήχος χαστούκι εκτός οθόνης, ακολουθούμενος από παλαμάκια, προτού ο Μίλερ πει, «έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα».

Η εμφάνιση της κατσαρίδας έρχεται σχεδόν πέντε χρόνια μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό, στο οποίο ένα ποντίκι έπεσε από την οροφή της αίθουσας ενημέρωσης Τύπου του Λευκού Οίκου και στην αγκαλιά ενός ανταποκριτή, προκαλώντας πανικό στους δημοσιογράφους.

Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του 2019 δημοσίευσαν ζωντανές ενημερώσεις στην κοινωνική πλατφόρμα X, τότε Twitter, αφού είδαν το ποντίκι να πέφτει και αργότερα να τρέχει στον χώρο της ενημέρωσης.

Δημοσιογράφος λιποθύμησε κατά την ενημέρωση του Λευκού Οίκου, που μεταδιδόταν “ζωντανά”: Αφόρητη η ζέστη στην Ουάσιγκτον και σε πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: