Κατατέθηκε στη Βουλή προς κύρωση η τροποποιημένη σύμβαση μεταξύ δημοσίου και ENERGEAN περί εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στο Θρακικό Πέλαγος

FILE PHOTO: Νυχτερινή φωτογραφία από διυλιστήριο πετρελαίου. EPA, FILIP SINGER




Κατατέθηκε προς κύρωση στη Βουλή η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αναγνώριση των τίτλων σπουδών σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Κατατέθηκε επίσης προς κύρωση η έβδομη τροποποίηση της από 23/11/1999 Σύμβασης περί εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή του Θρακικού Πελάγους που έχει καταρτιστεί μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ENERGEAN OIL AND GAS- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ».

Οι δύο συμβάσεις, που κατατέθηκαν με τη μορφή νομοσχεδίων των υπουργείων Παιδείας και Ενέργειας αντίστοιχα, θα εισαχθούν προς επεξεργασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές την ερχόμενη Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βαλκανικό μπλακ άουτ: Μαζική διακοπή ρεύματος σε Μαυροβούνιο, Βοσνία, Αλβανία, Κροατία * Χάος σε επιχειρήσεις και συγκοινωνίες εν μέσω αφόρητου καύσωνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: