Κασσελάκης κατά Κούγια: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για ομοφοβική ανακοίνωση του ποινικολόγου εναντίον του: Όλα ξεκίνησαν από την «αντρική συμπεριφορά» Λύτρα…[video]

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στο στούντιο του ΑΝΤ 1 δήλωσε τα περί “αντρικής συμπεριφοράς” του κακοποιητή συναδέλφου του Απόστολου Λύτρα. Screenshot via Glomex@ANT 1




Την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα ζητά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος σε ομοφοβική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου του Αλέξη Κούγια και την οποία υπογράφει ο ίδιος ο ποινικολόγος.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο κ.Κούγιας, αναφερόμενος στην υπόθεση του συναδέλφου του Λύτρα ο οποίος κακοποίησε την σύζυγό του, είπε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ 1 ότι “έχει αντρική συμπεριφορά” αφού παραδέχθηκε δημοσίως το λάθος του.

Η δήλωση αυτή του Αλέξη Κούγια, είχε προκαλέσει στην συνέχεια ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε πως “δεν υπάρχει τίποτα το αντρικό στην παραδοχή του εγκλήματος, δεν υπάρχει τίποτα το αντρικό στην κακοποίηση”.

Σε συνέχεια της ανάρτησης αυτής του κ.Κασσελάκη ήρθε η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ.Κούγια με προσωπική επίθεση άκρως ομοφοβικού και προσβλητικού περιεχομένου, στην οποία απάντησε ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα», σημείωσε, τονίζοντας:

«Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας».

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανακοίνωση του γραφείου Κούγια την οποία επισυνάπτει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

Η “αντρική συμπεριφορά” του Λύτρα, σύμφωνα με τον Κούγια:

Επικαλούμενος, δε, την ομολογία του Απόστολο Λύτρα αφού αφέθηκε ελεύθερος, ο Αλέξης Κούγιας είπε «όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων είναι ανδρική συμπεριφορά. Είναι αντρικό από μέρους του που έστω και την τελευταία στιγμή αποδέχθηκε την πράξη του».




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΑΝΤ 1

Μεγάλο και χρόνιο το πρόβλημα: Η αποφυλάκιση του Λύτρα, θρυαλλίδα για εκρήξεις και αντιπαραθέσεις – Καταγγελία ΔΣΑ, Εισαγγελέων και νέα παρέμβαση Αρείου Πάγου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: