Καφές το πρωί, ρακή το μεσημέρι: Χαλαρές βόλτες και κουβέντα για τον Νίκο Ανδρουλάκη σε χωριά του Ηρακλείου και του Λασιθίου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης τσουγκρίζει με πολίτες κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο χωριό Ψυχρό Λασιθίου, μία μέρα πριν τις ευρωεκλογές, Σάββατο 08 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ/DIMITRIS IOANNOU




Μια χαλαρή μέρα επέλεξε να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών.

Ο κ. Ανδρουλάκης, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, στην Χερσόνησο όπου απόλαυσε ένα χαλαρό καφέ, συντροφιά με το δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και φίλους.

Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου και εκεί τον υποδέχθηκαν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια, καθώς από χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, κατάγεται η μητέρα του.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε μια σύντομη στάση στο χωριό Αβρακόντε όπου συνάντησε κόσμο με τον οποίο συζήτησε σε χαλαρούς τόνους, ενώ μαζί τους απόλαυσε και παραδοσιακή ρακή.

Μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται στην πατρίδα του, που του δίνει, όπως είπε, δύναμη και αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αργότερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί τον ‘Αγιο Νικόλαο όπου θα έχει επαφές με κόσμο, μέσα σε αυτό το χαλαρό κλίμα, μια μέρα πριν τις Ευρωεκλογές.

Αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ουρανίας Μωραίτη
Ηράκλειο, Greece

 

Selfies στην Ερμού και Ηλεκτρικός για το Θησείο: O Στεφάνος Κασσελάκης συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες στο κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: