Ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα, παραδέχθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ: Θα συγκαλέσω τα συλλογικά όργανα του κόμματος, ανακοίνωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό μόνο για το ΔΗΚΟ αλλά και για την χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Η άκρα δεξιά διευρύνεται και τα φαινόμενα απαξίωσης, αυτό πρέπει να αφυπνίσει κάθε δημοκρατικό πολίτη.» Ο κ. Παπαδόπουλος, είπε πως το εκλογικό αποτέλεσμα στέλνει μηνύματα και στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και στην Κυβέρνηση.

«Εν μέρει, αυτό το αποτέλεσμα είναι προϊόν της πολιτικής θολούρας που επικρατεί και έχει καταστήσει δυσδιάκριτες τις γραμμές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης» τόνισε. Είπε, πως τις επόμενες ημέρες θα συνέλθουν τα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ για να εξετάσουν τον αποτέλεσμα των εκλογών.

Όπως είπε, θα εξετάσουν τις αιτίες του αποτελέσματος και θα συζητήσουν τρόπους αναγέννησης του ΔΗΚΟ και ανασυγκρότησης του κεντρώου χώρου. Από αύριο, τόνισε, σηκώνουμε μανίκια. Σε σχέση με την εκλογή του Φειδία Παναγιώτου, ανέφερε πως μας ανησυχεί το γεγονός ότι η κοινωνία έχει στείλει αυτά τα μηνύματα και πρέπει τα κόμματα να προβληματιστούν».

Φειδία εσύ «σούπερ σταρ»! Κατάφερε να εισπράξει την απαξίωση των Κυπρίων πολιτών έναντι του πολιτικού συστήματος και να οδηγήσει νέους στις κάλπες…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: