Υψηλός ο κίνδυνος να είναι τρίτο κόμμα το ακροδεξιό ΕΛΑΜ: Μόνο το ΔΗΚΟ μπορεί να αποτρέψει την επέλαση του, δηλώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, καλεί σε συστράτευση…

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία από το ΔΗΚΟ




Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι κρίσιμες για τον τόπο αναφέρει στο τελικό μήνυμά του για τις επερχόμενες εκλογές ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι μόνο το ΔΗΚΟ μπορεί να αποτρέψει την επέλαση της ακροδεξιάς.

«Σήμερα απευθύνομαι, στον κόσμο του ΔΗΚΟ, στον ευρύτερο δημοκρατικό κόσμο του κέντρου, αλλά και σε όσους μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αρχές και αξίες και την ίδια αγωνία για την Κύπρο», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Προσθέτει ότι οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι κρίσιμες για τον τόπο μας υποδεικνύοντας ότι «αυτοί που θα εκλέξουμε στην Ευρωβουλή, πρέπει να τιμούν τη χώρα μας, πρέπει να μπορούν να βγάλουν την Κύπρο ασπροπρόσωπη και πρέπει να διεκδικούν τα δίκαια της».

Σύμφωνα με το κ. Παπαδόπουλο οι εκλογές είναι κρίσιμες και για το ΔΗΚΟ αλλά και για τον δημοκρατικό χώρο του κέντρου σημειώνοντας πώς «με πλήρη σεβασμό προς άλλα κόμματα, όπως όλα δείχνουν, ρεαλιστικά, μόνο το ΔΗΚΟ μπορεί να εκλέξει Ευρωβουλευτή. Μόνο το ΔΗΚΟ μπορεί να συμμετέχει στην Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών».

Αναφέρει ακόμη ότι μόνο το ΔΗΚΟ μπορεί να αποτρέψει την επέλαση της ακροδεξιάς.

Προσθέτει ότι τα διλήμματα αυτών των εκλογών είναι απλά, αλλά κρίσιμα. «Θέλουμε στην 50η επέτειο του πραξικοπήματος, να αναδείξουμε την ακροδεξιά – και όσους κρύβονται πίσω της – σε ρυθμιστή του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας μας, ή, πιστεύουμε στις αρχές της Δημοκρατίας και την νομιμότητας;», διερωτάται.

«Θέλουμε πειράματα και περιπέτειες, ή, θέλουμε σταθερότητα και ανάπτυξη;», συνεχίζει. Θέλουμε, καταλήγει, «περιθωριοποίηση στην Ευρώπη, ή, θέλουμε μια αξιόπιστη, σεβαστή και δυνατή φωνή για την Κύπρο;».

Να τα βλέπουν οι δικοί μας πολιτικοί που νομίζουν ότι η Μεγαλόνησος είναι “αγκάθι” και “κείται μακράν”: Η Κύπρος είναι “ο φάρος της ΄Γαλάζιας Πατρίδας΄”, ισχυρίζονται οι Αττίλες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: