«Υποφέραμε, νικήσαμε και το όνειρο συνεχίζεται…»: Σε πελάγη ευτυχίας ο Κάρλο Αντσελότι μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης (video)

epa11384864 Players of Real Madrid throw their head coach Carlo Ancelotti in celebration after winning the UEFA Champions League final match of Borussia Dortmund against Real Madrid, in London, Britain, 01 June 2024. Real Madrid wins their 15th UEFA Champions League. EPA, ADAM VAUGHAN




Το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι, μετά την κατάκτηση του 15ου Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η πιο… χαλαρή στιγμή του, μετά από έναν πολύ έντονο τελικό κόντρα στην Ντόρτμουντ, όπου η ομάδα του «υπέφερε» για ένα ημίχρονο, αλλά πήρε το μεγάλο τρόπαιο.

Κι αυτό στο τέλος της ημέρας είναι που… μετράει.

«Ποτέ δεν συνηθίζεις να παίρνεις τρόπαια. Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζαμε πως θα είναι. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να υποφέρουμε, αλλά στο δεύτερο μέρος χάσαμε λιγότερες μπάλες και παίξαμε καλύτερα. Όλα αυτά μοιάζουν με λεπτομέρειες τώρα γιατί νικήσαμε. Το όνειρο συνεχίζεται», τόνισε ο Ιταλός πολυνίκης τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο μέρος δεν μου άρεσε το επίπεδό μας. Χάναμε πολλές φορές τη μπάλα και σε λάθος μέρη, ήμασταν λίγο… τεμπέληδες. Αφήσαμε την Ντόρτμουντ να παίξει όπως ήθελε, αναγκάζοντάς μας σε λάθη και κάνοντας γρήγορη μετάβαση στην περιοχή μας. Για αυτό ήταν περισσότερο επικίνδυνοι σε εκείνο το διάστημα».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της «βασίλισσας» Ντάνι Καρβαχάλ είπε: «

“Μετά το πρώτο ημίχρονο που είχαμε, δεν αξίζαμε καν να πάμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία… Αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο και είμαστε πολύ, πολύ χαρούμενοι», ενώ ο Τζουντ Μπέλινγχαμ πρόσθεσε:




«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια. Περνάς στη ζωή και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις πράγματα.

Ήμουν εντάξει μέχρι που είδα το πρόσωπο της μαμάς και του μπαμπά μου. Ο μικρός μου αδερφός είναι εκεί και προσπαθώ να γίνω πρότυπο για αυτόν. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου…».

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερς
Λονδίνο, United Kingdom

Η βασίλισσα έγινε αυτοκράτειρα στο Γουέμπλει: Η Ρεάλ πήρε την 15η κούπα στο Champions Leauge, θριάμβευσε με 2-0 επί της Ντόρτμουντ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: