Μετά από 7 χρόνια… φαγούρας ο Μπαπέ θα υπηρετήσει το πεπρωμένο του: Θα γίνει κορυφαίος… υπήκοος της βασίλισσας Ρεάλ

Ο Μπαπέ στην ανάρτησή του αναφέρει ότι “ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα” και συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία του που πιτσιρικάς συναντάται με το ίνδαλμά του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Photo via X@KMbappe




  1. Μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε (τυπικά) απόψε το βράδυ: Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι με κάθε επισημότητα από σήμερα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Γάλλος διεθνής σταρ θα πάρει μπόνους μεταγραφής 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πάντα με βάση τα ρεπορτάζ των Ιβήρων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 9.

Ο Μπαπέ εντάχθηκε στο δυναμικό των πρωταθλητών Ευρώπης ως ελεύθερος υπογράφοντας με πενταετές συμβόλαιο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι τίτλοι τέλους σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που απασχόλησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους «μερένχες» να αποκτούν οριστικά και αμετάκλειτα το νέο τους «Galactico».

Η ανακοίνωση:

  • «Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία, βάσει της οποίας θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε σεζόν.» Ο 25χρονος αρχηγός της εθνικής Γαλλίας είχε ανακοινώσει πρόσφατα την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν με ένα βίντεο που είχε αναρτηθεί στα social media στις 10 Μαΐου.

Ο Μπαπέ θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Ιούλιο, όταν θα λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν (30/6), ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει πριν ενταχθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Είναι, πλέον, μέλος μιας ομάδας γεμάτη από αστέρια, όπως οι Βινίσιους και Μπέλινγχαμ και θα συνεργαστεί με έναν εκ των κορυφαίων τεχνικών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Κάρλο Αντσελότι και πιο επιτυχημένο στην ιστορία του Champions League με πέντε τίτλους.

Αποχωρεί από την Παρί μετά από επτά χρόνια στνο σύλλογο, όπου κατέκτησε έξι τίτλους Ligue 1 και τέσσερα Κύπελλα Γαλλίας, ολοκληρώνοντας την καριέρα του εκεί ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου με 256 γκολ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με τους «τρικολόρ» εξέπληξε πέρυσι τους «πρωτευουσιάνους» όταν έστειλε επιστολή στην οποία δήλωσε ότι δεν θα κάνει χρήση της οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του κατά ένα έτος, όταν αυτό θα λήξει τον Ιούνιο.

Η επιστολή αυτή τον έφερεσε σε αντιπαράθεση με τον σύλλογο και ο παίκτης τέθηκε προσωρινά εκτός ομάδας.

Το 2017 είχε αποκτηθεί από τη Μονακό με την Παρί να δαπανά τότε 180 εκατομμύρια ευρώ. Έγινε ο δεύτερος ακριβότερος παίκτης όλων των εποχών μετά τον πρώην συμπαίκτη του στην γαλλική ομάδα, Νεϊμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα, το ίδιο έτος.

 

Μπαπέ: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Για «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έκανε λόγο ο Γάλλος σούπερ σταρ Κιλιάν Μπαπέ σε μήνυμα του στα social media, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι τόσο χαρούμενος και υπερήφανος που αποτελώ μέρος της ομάδας των ονείρων μου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιαΕσμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω “Μαδριλίστας” και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. “Hala Madrid!” (σ.σ. Πάμε Μαδρίτη!)», πρόσθεσε ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας στο μήνυμά του που αναρτήθηκε σε τρεις γλώσσες: ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: