«Είμαι συντετριμμένη που σας απογοήτευσα»: H Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ [βίντεο]

H Τζένιφερ Λόπεζ. EPA/JUSTIN LANE




Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι φήμες για σύννεφα στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

«Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους», ανέφεραν σε δήλωσή τους καλά πληροφορημένες πηγές.

Η περιοδεία επρόκειτο να είναι η πρώτη της μετά από πέντε χρόνια, για να υποστηρίξει το πρώτο της σόλο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία “This Is Me… Now”.

Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα και να ολοκληρωθεί στο Χιούστον στις 31 Αυγούστου. Το Live Nation ανακοίνωσε  ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια μέσω του Ticketmaster θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Η Λόπεζ τόνισε στους θαυμαστές της: «Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο».

Και συνέχισε: «Υπόσχομαι ότι θα το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…».

Η Λόπεζ είπε στο AP ότι το νέο άλμπουμ ήταν ένα «θαύμα» και «μια δεύτερη ευκαιρία».




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Δούκισσα της Πλακεντίας, η πάμπλουτη δυστυχισμένη αρχόντισσα της Αθήνας: Η βαλσαμωμένη κόρη της στο υπόγειο, η φιλία με τον Καποδίστρια που έγινε μίσος [εικόνες]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: