Είχαν ληστέψει με την απειλή όπλου 5 φορές το ίδιο περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 16χρονος και 17χρονος [video]

Eικόνα από κάμερα ασφαλείας δείχνει τους δυο ανήλικους με όπλο στο χέρι να ληστεύουν το περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Teaser via Glomex@OPEN TV




Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, 16χρονος και 17χρονος, μέλη συμμορίας, -κατά περίπτωση- για ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι δρούσαν κυρίως πρώτες πρωινές ώρες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προσέγγιζαν περίπτερο στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου με την απειλή όπλων αφαιρούσαν χρηματικά ποσά από τους υπαλλήλους.

  • Έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων ταυτοποιήθηκαν οι κατηγορούμενοι ως δράστες των παραπάνω ληστειών και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, ο 16χρονος στη θέα τον αστυνομικών απέρριψε χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει νωρίτερα, ενώ προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψη του προέβαλε σθεναρή αντίσταση επιτιθέμενος στον αστυνομικό.

  • Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αεροβόλα πιστόλια, κουκούλες τύπου full face και ρουχισμός ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον μαχαίρι τύπου πεταλούδα, αναδιπλούμενος σουγιάς και ρουχισμός που φορούσαν κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία εξιχνιάστηκαν 5 ληστείες που διαπράχθηκαν τουλάχιστον από το Μάιο σε περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ναυαγοσώστης εξέπνευσε μετά από άγριο επεισόδιο στις Καλύβες Αποκορώνου: Πέντε προσαγωγές για τον θάνατο του 20χρονου στην Κρήτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: