Η Protergia απορροφά τον Ιούνιο τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας στο κυμαινόμενο τιμολόγιο της, προς όφελος των πελατών της




Η ενέργεια αλλάζει και γίνεται Protergia! Αυτό που ωστόσο παραμένει ίδιο, είναι η σιγουριά που παρέχει η Protergia σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους

Και το αποδεικνύει έμπρακτα, απορροφώντας τον Ιούνιο τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας στο κυμαινόμενο τιμολόγιό της, προς όφελος των πελατών της.

  • Συγκεκριμένα, το οικιακό Protergia Value Simple διατηρεί την τιμή του Μαΐου και τον Ιούνιο – 0,091€/kWh και πάγιο 5€/μήνα

Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής

Δωρεάν η υπηρεσία protergiaApp: Ο έλεγχος της κατανάλωσης στα χέρια σου!

Με το Protergia Value Simple όλοι γνωρίζουν από την 1η κιόλας μέρα του μήνα τι πληρώνουν με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να μπορούν να κάνουν με ασφάλεια και αξιοπιστία τον μηνιαίο προγραμματισμό τους.

Ειδικότερα για καταναλώσεις Ιουνίου 2024, η Protergia παρέχει έκπτωση 0,02474€/kWh σε σχέση με τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας αυτού του μήνα!

ΧΩΡΙΣ:  Δεσμεύσεις / Πρόσθετη συνδρομή /  Ρήτρα αποχώρησης /  Ρήτρα αναπροσαρμογής ή Μηχανισμό διακύμανσης

Σταθερές και ανταγωνιστικές τιμές και στο Protergia Value Safe 6μήνες που κρατά τις τιμές χαμηλά για όλους 0,095€/kWh, πάγιο 9,9€/μήνα!

Protergia Value Safe 6μήνες

Για τους πελάτες που θέλουν να απολαμβάνουν εξαιρετικά χαμηλή και σταθερή χρέωση ενέργειας, για 6μήνες!

  • Εξαιρετικά χαμηλή τιμή 0,095€/kWh όλο το 24ωρο
  • Χωρίς προϋπόθεση συνέπειας
  • Σταθερή τιμή για 6 ολόκληρους μήνες

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι πρώτη η Protergia μετέφερε τους υφιστάμενους πελάτες στις νέες ευνοϊκότερες χρεώσεις του Protergia Value Safe 6μήνες, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη της.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: