Η Νέα Δημοκρατία για τον Κασσελάκη και το σπίτι στο Κολωνάκι: «Λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι αναπνέει, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπεθ χαιρετάνε κόσμο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, Αθήνα Πέμπτη 06 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη κατηγορεί σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ότι «λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι αναπνέει και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας».

Αφορμή, το γεγονός «ότι αγοραστής του σπιτιού είναι ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπέθ» και όχι ο ίδιος, όπως ισχυρίστηκε σε προ ημερών συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, όπως επισημαίνεται από το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με το δήθεν πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, γιατί τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας είναι πιο σημαντικά και η αντιμετώπισή τους που περνάει από τις Βρυξέλλες είναι το μείζον διακύβευμα της Κυριακής.

Όμως το μπαράζ ψεμάτων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Έτσι, ενώ στην προχθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει ότι η αγορά του σπιτιού του στο Κολωνάκι έγινε από τον ίδιο με χρήματα από τα δεδουλευμένα του, όπως χαρακτηριστικά απάντησε στον κ. Χατζηνικολάου, σήμερα αποκαλύπτεται ότι αγοραστής του σπιτιού είναι ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Η αγορά μάλιστα έγινε από τον κ. ΜακΜπέθ με διατραπεζικό έμβασμα το οποίο εστάλη από το εξωτερικό, βάσει των διαδικασιών που ακολουθούνται για την απόκτηση Golden Visa.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Κασσελάκης λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι αναπνέει και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας. Πέραν των απαντήσεων που οφείλει να δώσει, αφού τα ερωτήματα αυξάνονται γεωμετρικά μέρα με τη μέρα, έχει ενδιαφέρον να μας αναλύσει και τις προτάσεις του για τη στεγαστική πολιτική υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων…».

Παρέμβαση Δένδια για την ελληνική εκλογή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Όταν παρέδωσα είχαμε ήδη επαρκείς δεσμεύσεις για την επιτυχία μας – Επισκέφθηκα 70 κράτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: