Οι λαοί της Ευρώπης πήραν την τύχη των παιδιών τους στα χέρια τους και είπαν όχι στην παράνοια: Παραφωνία η Ελλάδα, η “λοβοτομή” των μνημονίων οδήγησε τους ψηφοφόρους στις παραλίες…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετάει κόσμο κατά την προσέλευσή του στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, όπου έκανε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, Αθήνα, Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ*, Αθήνα

Ηταν μια ιστορική μέρα η χθεσινή για την Ευρώπη των Εθνών, της ατομικής αξιοπρέπειας και του ανθρώπινου πολιτισμού.

Οι  λαοί της Γηραιάς Ηπείρου αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια τους με θλιβερή παραφωνία την Ελλάδα όπου αποδεικνύεται ότι ένα 15% του εκλογικού σώματος (κομματόσκυλα, ευνοημένοι, υπνοβάτες που νομίζουν ότι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και κάθε λογής φανατικοί …πελάτες της οικογένειας Μητσοτάκη) προσέρχεται ευλαβικά στην κάλπη ενώ οι υπόλοιποι πάνε για μπάνιο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Σε μεγάλες ευρωπαικές χώρες όπως η Γαλλία οι  πολίτες βροντοφώναξαν ότι δεν θέλουν άλλη παράνοια. Υπερψηφίζοντας τα κόμματα της εθνοκεντρικής ή ταυτοτικής Δεξιάς πάτησαν φρένο στην εθνοαποδόμηση και επιχείρησαν να σταματήσουν την «τρελή» πορεία προς μία παγκόσμια πυρηνική σύρραξη.

Ηδη η καρέκλα του «αποσταθεροποιημένου» Μακρόν τρίζει επικίνδυνα.

Αλλά και στην πλειονότητα των ιστορικών ευρωπαικών χωρών, η συντριπτική επικράτηση των «ακροδεξιών» ή «εθνολαικιστών» πολιτικών, όπως αρέσκεται να ονομάζει τους εκπροσώπους της πατριωτικής πτέρυγας των κοινοβουλίων η διεθνής συστημική ελίτ αποτρέπει την πορεία προς τα βράχια, επαναφέροντας σε ορθές συντεταγμένες την χαλασμένη πυξίδα της Ευρωπαικής Ενωσης.

  • Τα χθεσινά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ορθώνουν τείχος στην αθρόα λαθρομετανάστευση που απειλεί να αλλάξει την πληθυσμιακή σύσταση της Γηραιάς Ηπείρου, βάζει πάγο στην αδρά επιδοτούμενη ψύχωση του woke δικαιωματισμού και βεβαίως ανακόπτει την τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με κατασκευασμένο εχθρό την Ρωσία του Πούτιν και μεθαύριο ένας Θεός ξέρει ποιον άλλον.

Η χθεσινή ετυμηγορία των λαών της Ευρώπης υπήρξε πραγματικά κοσμοιστορική. Γιατί παρά τον ανελέητο βομβαρδισμό με fake news και την γκεμπελική προπαγάνδα αναβίωσης των ψυχροπολεμικών στερεότυπων για τους «κακούς Ρώσους» που ετοιμάζονται να μας πάρουν τα σπίτια, οι λαοί δεν έπεσαν στην παγίδα.

Οι σώφρονες Ευρωπαίοι που ψήφισαν τα κόμματα της εθνικής ταυτότητας γνωρίζουν καλά ότι η απειλή για την Ευρώπη δεν είναι ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα. Είναι το ριζοσπαστικό Ισλάμ που έχει ήδη διαβεί τις πύλες της Εσπερίας με τον ανεξέλεγκτο λαθροεποικισμό.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες λοιπόν αποφάσισαν να ξαναπάρουν πίσω τις ζωές τους και να γλυτώσουν από το γερμανοτροφοδοτούμενο τέρας των Βρυξελλών που ρυθμίζει τις ζωές μας και αποφασίζει ακόμη και πως θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας τον χειμώνα και το καλοκαίρι.

Η ελίτ των Βρυξελλών υπέστη συντριπτικό πλήγμα. Με τα χθεσινά αποτέλεσματα που φέρνουν την Πατριωτική Δεξιά δεύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη η επανεκλογή της πολεμοχαρούς Γερμανίδας θείας, Ουρσουλας φον ντεν Λάιεν στο αξίωμα της Προέδρου της Κομισιόν.

Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε η κάλπη αρκεί οι δύο μεγάλες κυρίες της Ευρώπης, η Τζώρτζια Μελόνι και η Μαρίν Λεπέν να μην προδώσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους μετατρέποντας το «όχι στον πόλεμο» σε υπόγεια μεθόδευση στήριξης προς αυτούς που μας οδηγούν στον πυρηνικό όλεθρο.

Η απόφαση αυτή των λαών της Ευρώπης να ορθώσουν φρένο στην ψυχροπολεμική παράνοια, την επιδημία «δικαιωματισμού» και την δημογραφική αλλοίωση του πολιτισμένου κόσμου είναι κοσμοιστορική.

Το γιατί ο άνεμος της αισιοδοξίας και της αντίστασης δεν έφτασε στα ελληνικά σύνορα είναι μια άλλη ιστορία. Κάποιοι θα πουν ότι οι Ελληνες ετεροχρονίζονται και ακολουθούν την υπόλοιπη Ευρωπη μετά από παρέλευση…ικανού διαστήματος προσαρμογής. Ευσχημη παρηγορητική δικαιολογία αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει.

Οι Ελληνες απλώς έχουν εγκαταλείψει την τύχη της χώρας στα χέρια επιτήδειων, χάρις στην λοβοτομή που τους επιφύλαξαν  τα μνημόνια. Εχουν γίνει περισσότερο ατομιστές και από όσο ήσαν προσπαθώντας να τα φέρουν βόλτα στην καθημερινή ζούγκλα μιας χώρας που διαρκώς φτωχοποιείται. Κάποιοι απλώς τα παρατάνε και δεν ενδιαφέρονται για συλλογικές δομές μέχρι να δουν το κακό στη πόρτα τους.

Και κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται με το καθεστώς της φαυλοκρατίας και της παράδοσης ιερών και όσιων πιστεύοντας ότι στο μεγάλο ξεπούλημα θα αρπάξουν κι αυτοί το ξεροκόμματο που τους αναλογεί.

Από εφοπλιστές μέχρι μετακλητούς, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό στρατό φανατικών πραιτωριανών.  Και τα κλειδιά στην Θράκη να παραδώσει (όπως ετοιμάζεται) θα υπάρξουν εφεδρείες να την στηρίξουν.

  • Αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να εξηγηθεί και θα πάμε στα μυστήρια της επιστολικής ψήφου που αποδείχτηκε κρυφό χαρτί για να γλυτώσουν οι δημοσκόποι τον πλήρη διασυρμό.

Ασφαλώς το 20% της αντισυστημικής πατριωτικής ψήφου αποτελεί την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη δύναμη αντίστασης τις τελευταίες δεκαετίες αλλά το άθροισμα δεν παραπέμπει σε πραγματική δύναμη επιρροής της εθνοκεντρικής Δεξιάς ειδικά μέσα σε ένα άκρως εχθρικό μιντιακό τοπίο.

Για μία ακόμη φορά το καθεστώς επέβαλε τον κατακερματισμό των πατριωτικών δυνάμεων  με την εξαίρεση ίσως του Κυριάκου Βελόπουλου που σίγουρα ακούγεται πλέον δυνατά ως «ενοχλητική» αντιπολιτευτική φωνή αλλά δεν διαθέτει τα εκλογικά ποσοστά για να δημιουργήσει ουσιαστικό κοινοβουλευτικό πρόβλημα στον Μητσοτάκη.

Η Βόρειος Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης απέδειξε ότι διαθέτει υγιείς δεξαμενές πατριωτισμού σε αντίθεση με το σάπιο, διεφθαρμένο και «πολυπολιτισμικό» «Αθηνοκεντρικό κράτος», αλλά δυστυχώς δεν επαρκεί  για να ανατρέψει την εικόνα σε μία χώρα που έχει βάλει πωλητήριο σε όλα τα επίπεδα.

Οσο ο κόσμος πάει για μπάνια και αφήνει το 15% των στρατευμένων υποστηρικτών του καθεστώτος Μητσοτάκη να ρυθμίζει την τύχη του, κι όσο οι πατριωτικές δυνάμεις δεν συνασπίζονται αφήνοντας τον διαμοιρασμό οφιτσίων για αργότερα, η κακοδαιμονία της πατρίδας θα συνεχίζεται.

Μέχρι οι υπνοβάτες να ξυπνήσουν απότομα και να διαπιστώσουν ότι έγιναν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι…

* Γιώργος Χαρβαλιάς
Συγγραφέας του βιβλίου  «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια»

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Tο ΝΑΤΟ πρόδωσε την Ελλάδα και την Κύπρο το 1974, μήπως θα μας πουλήσει ξανά; Πέστε όχι στα γεράκια που οδηγούν τον πλανήτη σε ολοκαύτωμα, η απειλή έρχεται από το Ισλάμ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: