Η Ενέργεια αλλάζει και γίνεται Protergia με νέα καμπάνια! Αλλάζει σήμα και χρώματα κοιτώντας στο μέλλον [video]




Περνάμε σε μια νέα εποχή για την ενέργεια. Γεμάτη ελευθερία, ιδέες και καινούργιες δυνατότητες. Με τον άνθρωπο σταθερά στο επίκεντρο και τηρώντας πιστά τις αξίες μας σε κάθε βήμα.

Η Protergia οδηγεί τις εξελίξεις, με πρακτικές και τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα. Δημιουργούμε ένα νέο οικοσύστημα προϊόντων, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων, που θα κάνει τον κόσμο πιο σίγουρο, πιο ξέγνοιαστο και πιο φωτεινό.

Όπως η ενέργεια εξελίσσεται συνεχώς, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Αλλάζουμε το σήμα μας και τα χρώματά μας κοιτώντας στο μέλλον.

Και επικοινωνούμε αυτή την αλλαγή μέσα από μια νέα καμπάνια που απλώνεται παντού ξεκινώντας από το φως. Το φως που σηματοδοτεί την έμπνευση, τη δύναμη, την εξέλιξη, τη δημιουργία και ξεσηκώνει τα πάντα γύρω του μεταδίδοντας ενέργεια παντού.

Αυτό το φως ξεσηκώνει και τον πρωταγωνιστή της νέας μας ταινίας, που ξεκινά από το σπίτι του να το ακολουθεί διασχίζοντας τους δρόμους της Αθήνας, ενώ παράλληλα δημιουργεί τη δική του μουσική ενέργεια και στο πέρασμά του συμπαρασύρει όσους συναντά, και όλοι μαζί συντονίζονται και τη μεταδίδουν με κάθε τρόπο.

Η ενέργεια αυτή κατακλύζει την Πλατεία Νερού όπου όλοι μαζί με πάθος τραγουδούν το θρυλικό Paradise City των Guns n Roses με το κοινό να ξεσηκώνεται σε μια απίστευτη γιορτή.

Η ενέργεια, ο παλμός, η ένταση, ο συντονισμός για έναν κοινό στόχο, αυτό είναι η ενέργεια.

Είναι αυτό το κάτι που δημιουργεί τα πάντα. Και αυτό κάνουμε και εμείς στην νέα εποχή Protergia, ανανεωνόμαστε με πηγή έμπνευσης την ίδια την ενέργεια και η ενέργεια μας ακολουθεί, αλλάζει και γίνεται Protergia.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: