Η Δικαιοσύνη άργησε 25 χρόνια: Συνελήφθη στα Ιωάννινα 48χρονος από την Αλβανία για τη δολοφονία μίας ιερόδουλης στην Ιταλία το 1999

FILE PHOTO: Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένας 48χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών για τον φόνο μιας ιερόδουλης από τον Ισημερινό, στην Ιταλία συνέλαβαν, χθες στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών για τα αδικήματα «του φόνου και της σοβαρής σωματικής βλάβης».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος άνδρας με άλλους δυο συνεργούς του στις 9 Δεκεμβρίου 1999 βίασαν, βασάνισαν και έπνιξαν την άτυχη γυναίκα ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τη μαφία στην Πιατσέντζα.

Το πτώμα της Μπέτι Ραμίρεζ βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 . Οι δυο από τους αδίστακτους δράστες συνελήφθησαν, το 2006 στις ΗΠΑ ο ένας και ο δεύτερος στο Βέλγιο την ίδια χρονιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων στρατιωτικός από το πλήρωμα Βρετανικού πολεμικού πλοίου-Το σκάφος έπλεε ανοικτά της Κρήτης

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: