Η δεξίωση της Ηellas Journal στην Ουάσιγκτον: Η ιστοσελίδα μας έκλεισε τον 11ο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας της στην αμερικανική πρωτεύουσα (photos)

Photo, Hellas Journal, 7/6/2024




H ιστοσελίδα μας Hellas Journal υποδέχθηκε τους φίλους και τους συνεργάτες της, στην Ουάσιγκτον, σε ένα κάλεσμα που είχε και άρωμα καλοκαιριού.

Ήταν και μία ευκαιρία για να ανταλλάξουν απόψεις οι προσκεκλημένοι μας, που προέρχονταν από τους χώρους που δραστηριοποιείται δημοσιογραφικά η ιστοσελίδα μας.

Αξιωματούχοι, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ευχήθηκαν να συνεχίσουμε δυνατοί τη δημοσιογραφική μας παρουσία για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η ιστοσελίδα μας έκλεισε φέτος τον 11ο χρόνο της επιτυχημένης παρουσίας της στην αμερικανική πρωτεύουσα. Είναι επίσημα διαπιστευμένη στο Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο αμερικανικό Κογκρέσο, υπηρετώντας από τα πόστα αυτά και τις αρχές της δημοσιογραφίας, αλλά και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, πρέσβης Jeffrey Pyatt με τη σύζυγό του και την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κα Κατερίνα Νασσίκα. Φωτογραφία Hellas Journal

Ήταν μια βραδυά με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, ελληνικό φαγητό και δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τα εθνικά μας θέματα, τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, τις αμερικανικές εκλογές.

Το πάρτυ τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης, διπλωμάτες, συνάδελφοι δημοσιογράφοι από τον Λευκό Οίκο και το Στειτ Ντιπάρμεντ αλλά και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη.

Ο πρέσβυς της Κύπρου στην Ουάσιγκτον κος Ευάγγελος Σάββα, ο Μιχάλης Ιγνατίου, οι διπλωμάτες και οι στρατιωτικοί της Κυπριακής Πρεσβείας στην αμερικανική πρωτεύουσα. Φωτογραφία Hellas Journal.

Mεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Jeffrey Pyatt, η υφυπουργός Εξωτερικών Yuri Kim, άλλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι, η πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Κατερίνα Νασσίκα, ο πρέσβης της Κύπρου Ευάγγελος Σάββας, Έλληνες, Κύπριοι και Αμερικανοί διπλωμάτες και δημοσιογράφοι και παράγοντες οργανώσεων που ασχολούνται με την προώθηση των εθνικών θεμάτων.

H ανταποκοκρίτια της EΡΤ και της Καθημερινής στον Λευκό Οίκο Λένα Αργύρη, η ιδιοκτήτρια της Hellas Journal Νίκη Γεωργάτου και η Viviana Freije. Φωτογραφία Hellas Journal

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους απόδεχθηκαν το κάλεσμα της ιστοσελίδας μας. Η Ηellas Journal και ο ιδρυτής της Μιχάλης Ιγνατίου θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και τον αγώνα για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων.

Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να απειλεί την Ελλάδα στο Αιγαίο και στον Έβρο. Η κατοχή της Κύπρου, ως αποτέλεσμα της άνανδρης τουρκικής εισβολής συνεχίζεται για πενήντα χρόνια. Ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ μέχρι να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της απελευθέρωσης της Κύπρου μας.

Η ανταποκρίτρια του OPEN, του ΑΠΕ και του ΚΥΠΕ στα Ηνωμένη Έθνη Γεωργία Γαραντζιώτη, η δημοσιογράφος και καθηγήτρια δημοσιογραφίας, Dody Tsiantar, η Νίκη Γεωργάτου και ο Παναγιώτης Παπαριστοδήμου ιδιοκτήτης του εστιατορίου MAZI DC στην Ουάσιγκτον. Φωτογραφία Hellas Journal

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, αφού προηγηθεί και το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ιστοσελίδας μας, που το τιμούν Αμερικανοί, Έλληνες και Κϋπριοι αξιωματούχοι, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: