Οι αστυνομικοί σκύλοι εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Ροδόπη: 10 συλλήψεις, εξαρθρώθηκε κύκλωμα

Πηγή φωτογραφίας Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Δ.Α. Ροδόπης / Τ.Α. Κομοτηνής




Στα ίχνη ενός άνδρα που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης έφτασαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολύμηνη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ο ίδιος συνελήφθη χθες σε οικισμό της Ροδόπης ενώ στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν ακόμη εννέα άτομα. Συνολικά η δικογραφία περιλαμβάνει δεκαεννέα άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τον δράστη.

Κατά την οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ίδιας Υπηρεσίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δραστών σε περιοχές της Ροδόπης, με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Laika» και «As» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης αντίστοιχα.

Στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στις οικίες και στην κατοχή των συλληφθέντων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 328,2 γραμμαρίων, ποσότητα χασισέλαιου βάρους 83,5 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό βάρους 25 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, 8 φυτά κάνναβη, 8 θρυμματιστές με υπολείμματα κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 πίπες καπνίσματος με υπολείμματα κάνναβης, 4 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, κυνηγετικό όπλο χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Ωρωπό: Επιχειρούν και εναέρια μέσα, διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους στην Δροσοπηγή και το Κρυονέρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: