Γλέντι στην Πλατεία Ελευθερίας: Ο Φειδίας κάλεσε τους ψηφοφόρους του να προσέλθουν στο κέντρο της Λευκωσίας και στέλνει μηνύματα στους πολιτικούς (video)

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου ομιλεί στους υποστηρικτές του. Φωτογραφία από βίντεο, Ο Φιλελεύθερος / Philenews




Το πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας, του ανεξάρτητου υποψήφιου Φειδία Παναγιώτου, ξεκίνησε. Όπως δείχνουν τα ανεπίσημα αποτελέσματα τερματίζει τρίτος και καταλαμβάνει μία από τις έξι έδρες της Κύπρου στην Ευρωβουλή.

Θυμίζουμε πως ο Φειδίας Παναγιώτου μετά τα exit polls ανέφερε πως, «ισως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο».

Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ανέφερε η μητέρα του Φειδία Παναγιώτου, εμφανώς συγκινημένη. Όπως ανέφερε η κ. Ειρήνη, «είναι επίτευγμα του ιδίου».

«Ξεπέρασε πάρα πολύ τις προσδοκίες μας. Ο Φειδίας χρειάζεται πολύ ξεκούραση και θα αρχίσει δουλειά. Είμαι σίγουρη πως θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους», είπε η μητέρα του.

Στην Πλατεία Ελευθερίας προσήλθαν συγγενικά πρόσωπα του Φειδία, όπως ο Χριστόφορος Τορναρίτης και αρκετά νεαρά άτομα που στήριξαν την υποψηφιότητα του 24χρονου YouTuber.

«Βαρεθήκαμε τους, σήμερα στείλαμε το μήνυμα, ελπίζω να αλλάξει κάτι στον πολιτικό χώρο της Κύπρου», είπε ο Φειδίας Παναγιώτου απευθυνόμενος στο πλήθος που μαζεύτηκε στην πλατεία και τον υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: